In ongetemde staat (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Roxane Gay

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mireille Jameson heeft haar Haïtiaanse afkomst ver achter zich gelaten. Als ze met haar Amerikaanse man en pasgeboren kind op familiebezoek gaat in Port-au-Prince, wordt ze op klaarlichte dag ontvoerd. Ze wordt gevangen gehouden door een man die zich `de commandant noemt en ze wacht tot haar vader het geëiste losgeld heeft betaald. Maar als blijkt dat hij niet van plan is te onderhandelen, wordt Mireille het slachtoffer van de extreme woede en wraakzucht van haar ontvoerders.In ongetemde staat is een krachtige literaire roman die je achterlaat met een gevoel van onmacht, maar ook met de stille hoop op een betere toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roxane Gay
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023493846
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1061468 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mireille Jameson heeft haar Haïtiaanse afkomst ver achter zich gelaten. Als ze met haar Amerikaanse man en pasgeboren kind op familiebezoek gaat in Port-au-Prince, wordt ze op klaarlichte dag ontvoerd. Ze wordt gevangen gehouden door een man die zich `de commandant noemt en ze wacht tot haar vader het geëiste losgeld heeft betaald. Maar als blijkt dat hij niet van plan is te onderhandelen, wordt Mireille het slachtoffer van de extreme woede en wraakzucht van haar ontvoerders.
In ongetemde staat is een krachtige literaire roman die je achterlaat met een gevoel van onmacht, maar ook met de stille hoop op een betere toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roxane Gay
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023493846
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1061468 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig