In plaats van bloemen

rood

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Arie Willems

Loose-leaf | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op deze wijzeHij boog heel charmantKuste daarop haar rechterhandEn bracht op deze wijzeAl was het maar voor evenIets in haar tot levenZoek je een cadeau voor de feestdagen? Voor een bruiloft of een verjaardag? Dan is ‘In plaats van bloemen’ een echte aanrader, voor jong en oud! Er zijn twee deeltjes verkrijgbaar. Rood en geel. Beide bundels zien er kleurrijk en vrolijk uit en zijn ideaal om bijvoorbeeld een bos bloemen mee op te fleuren. Je kunt ze uiteraard ook geven in plááts van bloemen… Arie Willems bedenkt gedichten aan de lopende band. Met ‘In plaats van bloemen’ maakt hij zijn werk voor het eerst openbaar. En gelukkig maar! Zijn pakkende gedichten laten de lezer lachen, huilen en tegelijkertijd boos en tevreden zijn! Zo leer je op de ene pagina dat een antiloop geen fan van joggen is, maar sta je even later stil bij de vergankelijkheid van het leven… Arie wordt wel eens vergeleken met Toon Hermans, omdat hij, net als de artiest, de kunst verstaat van het luchtig presenteren van zware onderwerpen en daarnaast de mensen met zijn gedichten ook graag aan het lachen wil krijgen.Aries gedichten komen rechtstreeks vanuit het hart. Die echtheid en emotie proef je.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arie Willems
Uitgever
Lemmens, Uitgeverij
ISBN
9789077490563
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

Op deze wijze

Hij boog heel charmant

Kuste daarop haar rechterhand

En bracht op deze wijze

Al was het maar voor even

Iets in haar tot leven

Zoek je een cadeau voor de feestdagen? Voor een bruiloft of een verjaardag? Dan is ‘In plaats van bloemen’ een echte aanrader, voor jong en oud!

Er zijn twee deeltjes verkrijgbaar. Rood en geel. Beide bundels zien er kleurrijk en vrolijk uit en zijn ideaal om bijvoorbeeld een bos bloemen mee op te fleuren. Je kunt ze uiteraard ook geven in plááts van bloemen…

Arie Willems bedenkt gedichten aan de lopende band. Met ‘In plaats van bloemen’ maakt hij zijn werk voor het eerst openbaar. En gelukkig maar! Zijn pakkende gedichten laten de lezer lachen, huilen en tegelijkertijd boos en tevreden zijn! Zo leer je op de ene pagina dat een antiloop geen fan van joggen is, maar sta je even later stil bij de vergankelijkheid van het leven…

Arie wordt wel eens vergeleken met Toon Hermans, omdat hij, net als de artiest, de kunst verstaat van het luchtig presenteren van zware onderwerpen en daarnaast de mensen met zijn gedichten ook graag aan het lachen wil krijgen.

Aries gedichten komen rechtstreeks vanuit het hart. Die echtheid en emotie proef je.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arie Willems
Uitgever
Lemmens, Uitgeverij
ISBN
9789077490563
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Pak mee!