Inferno (e-Book)

lees de aanwijzingen, decodeer de feiten, ontmasker de moordenaar

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Casey Hill

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Forensisch inspecteur Reilly Steels komt erachter dat haar deskundigheid niet genoeg is als een even zieke als intelligente moordenaar toeslaat in Dublin. Zijn methoden zijn verbijsterend macaber. Wat verbindt de slachtoffers met elkaar? Hun lichamen weigeren de antwoorden te geven op deze vraag en de plaatsen delict zijn de nachtmerrie van iedere forensisch onderzoeker. De frustratie bij de politie loopt hoog op als hun onderzoek dreigt vast te lopen en een derde slachtoffer wordt ontdekt. Dan ontdekken ze volgens welk bizar patroon de moordenaar werkt: Dantes Inferno. Maar of ze op tijd zijn om het volgende slachtoffer te redden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Casey Hill
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044338904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
313880 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Forensisch inspecteur Reilly Steels komt erachter dat haar deskundigheid niet genoeg is als een even zieke als intelligente moordenaar toeslaat in Dublin. Zijn methoden zijn verbijsterend macaber. Wat verbindt de slachtoffers met elkaar? Hun lichamen weigeren de antwoorden te geven op deze vraag en de plaatsen delict zijn de nachtmerrie van iedere forensisch onderzoeker.
De frustratie bij de politie loopt hoog op als hun onderzoek dreigt vast te lopen en een derde slachtoffer wordt ontdekt. Dan ontdekken ze volgens welk bizar patroon de moordenaar werkt: Dantes Inferno. Maar of ze op tijd zijn om het volgende slachtoffer te redden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Casey Hill
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044338904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
313880 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig