Intrigo (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Håkan Nesser

EPUB met digitaal watermerk | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Håkan Nesser is de spannendste filosoof onder de Zweedse misdaadschrijvers. Niemand schrijft raadselachtiger, literairder en sfeervoller dan hij over schuld, wraak en boete. Dat is waarom wereldwijd miljoenen fans van zijn werk houden. Plaats van handeling in deze bundeling verhalen en novellen is de fictieve stad Maardam. Thematisch zijn de verhalen met elkaar verbonden door geheimen die onthuld worden, leugens die worden blootgelegd en gebeurtenissen uit het verleden die de personages opnieuw bespringen. En door middel van het café Intrigo. Vier van de verhalen zijn verfilmd door Daniel Alfredson (The Girl Who Played With Fire) in drie grote Hollywoodproducties, met in de hoofdrollen Ben Kingsley en Gemma Chan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Håkan Nesser
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044540949
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2018
Bestandsgrootte
21412353 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Håkan Nesser is de spannendste filosoof onder de Zweedse misdaadschrijvers. Niemand schrijft raadselachtiger, literairder en sfeervoller dan hij over schuld, wraak en boete. Dat is waarom wereldwijd miljoenen fans van zijn werk houden.
Plaats van handeling in deze bundeling verhalen en novellen is de fictieve stad Maardam. Thematisch zijn de verhalen met elkaar verbonden door geheimen die onthuld worden, leugens die worden blootgelegd en gebeurtenissen uit het verleden die de personages opnieuw bespringen. En door middel van het café Intrigo.
Vier van de verhalen zijn verfilmd door Daniel Alfredson (The Girl Who Played With Fire) in drie grote Hollywoodproducties, met in de hoofdrollen Ben Kingsley en Gemma Chan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Håkan Nesser
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044540949
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2018
Bestandsgrootte
21412353 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464