Jagtlust (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annejet van der Zijl

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust, waar alles gebeurde wat in het burgermans Nederland van voor 68 nog niet kon. En dat met superieure stijl, ongebreidelde creativiteit en een even onstuitbare levenslust: `Je stampte met je voet op de grond en het was feest, aldus Remco Campert. Maar toen Annejet van der Zijl op zoek ging naar de geschiedenis van dit mythische landhuis, ontdekte ze dat ook de prachtige chaos die Jagtlust heette, een onvermoed donkere keerzijde had.Jagtlust is het debuut van Annejet van der Zijl en verscheen in 1998. De ontvangst was lovend: `kostelijk (Het Parool); `meeslepend (de Volkskrant); `wervelend (De Telegraaf). Nu wordt het boek beschouwd als het begin van wat NRC Handelsblad onlangs noemde: `[Annejets] triomftocht door de verhalende non-fictie, met veelgeprezen en massaal gelezen titels als Anna (2002), Sonny Boy (2004) en Bernhard (2010).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annejet van der Zijl
Uitgever
Querido
ISBN
9789021441740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
6287422 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedereen sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust, waar alles gebeurde wat in het burgermans Nederland van voor 68 nog niet kon. En dat met superieure stijl, ongebreidelde creativiteit en een even onstuitbare levenslust: `Je stampte met je voet op de grond en het was feest, aldus Remco Campert. Maar toen Annejet van der Zijl op zoek ging naar de geschiedenis van dit mythische landhuis, ontdekte ze dat ook de prachtige chaos die Jagtlust heette, een onvermoed donkere keerzijde had.

Jagtlust is het debuut van Annejet van der Zijl en verscheen in 1998. De ontvangst was lovend: `kostelijk (Het Parool); `meeslepend (de Volkskrant); `wervelend (De Telegraaf). Nu wordt het boek beschouwd als het begin van wat NRC Handelsblad onlangs noemde: `[Annejets] triomftocht door de verhalende non-fictie, met veelgeprezen en massaal gelezen titels als Anna (2002), Sonny Boy (2004) en Bernhard (2010).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annejet van der Zijl
Uitgever
Querido
ISBN
9789021441740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
6287422 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig