Jason Bourne 7 De Bourne misleiding

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Robert Ludlum, Eric Van Lustbader

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jason Bourne in een race tegen de klokTijdens zijn vakantie op Bali, met zijn geliefde, loopt Bourne in een hinderlaag. Hij overleeft de aanslag en duikt zwaargewond onder. Met een nieuwe identiteit begint hij aan een missie om uit te vinden wie hem probeerde te vermoorden.Maar tijdens zijn periode van herstel wordt hij hard met zichzelf geconfronteerd: wie is hij nu eigenlijk, welk deel is van Bourne, welk deel van hemzelf en wat blijft er van hem over zonder de Bourne-identiteit?Jason Bourne is het populairste personage van Ludlum. Hij speelde de hoofdrol in zes internationale bestsellers en in de beroemde films met Matt Damon: The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum.Eric van Lustbader nam het stokje van Ludlum over en schreef eerder Het Bourne Testament, Het Bourne Verraad en De Bourne Sanctie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Ludlum, Eric Van Lustbader
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Jason Bourne in een race tegen de klok

Tijdens zijn vakantie op Bali, met zijn geliefde, loopt Bourne in een hinderlaag. Hij overleeft de aanslag en duikt zwaargewond onder. Met een nieuwe identiteit begint hij aan een missie om uit te vinden wie hem probeerde te vermoorden.

Maar tijdens zijn periode van herstel wordt hij hard met zichzelf geconfronteerd: wie is hij nu eigenlijk, welk deel is van Bourne, welk deel van hemzelf en wat blijft er van hem over zonder de Bourne-identiteit?

Jason Bourne is het populairste personage van Ludlum. Hij speelde de hoofdrol in zes internationale bestsellers en in de beroemde films met Matt Damon: The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum.

Eric van Lustbader nam het stokje van Ludlum over en schreef eerder Het Bourne Testament, Het Bourne Verraad en De Bourne Sanctie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Ludlum, Eric Van Lustbader
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Pak mee!