Je eigen stilte

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Yvon de Koning

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Karen bevindt zich op een keerpunt. Worstelend met een moeizame relatie en de gevolgen van een afgebroken carrière als model, zoekt ze naar een nieuwe bestemming voor haar leven. En die vindt ze in de dood. Ze gaat in zaken. Ze maakt plannen voor een grootschalig luxe resort waar mensen kunnen genieten. Op hun eigen manier en op het moment dat het henzelf uitkomt. Haar idee is niet alleen innovatief maar ook ambitieus. Naarmate de bouw vordert, krijgt ze steeds meer grip op wie ze is en wat ze wil.In een originele, compacte stijl, vertelt Yvon de Koning het verhaal van een vrouw die haar eigen weg zoekt in een weerbarstige wereld. Het boek is spannend, onderhoudend en verrassend.Yvon de Koning heeft na haar middelbare school Nederlands gestudeerd. Na een korte periode waarin ze lesgegeven heeft, is ze gestart met een eigen taleninstituut. Zij leerde buitenlandse managers in relatief korte tijd de beginselen van de Nederlandse taal. Daarna begon ze verhalen te schrijven. Je eigen stilte is haar eerste roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvon de Koning
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089543400
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Karen bevindt zich op een keerpunt. Worstelend met een moeizame relatie en de gevolgen van een afgebroken carrière als model, zoekt ze naar een nieuwe bestemming voor haar leven. En die vindt ze in de dood. Ze gaat in zaken. Ze maakt plannen voor een grootschalig luxe resort waar mensen kunnen genieten. Op hun eigen manier en op het moment dat het henzelf uitkomt. Haar idee is niet alleen innovatief maar ook ambitieus. Naarmate de bouw vordert, krijgt ze steeds meer grip op wie ze is en wat ze wil.
In een originele, compacte stijl, vertelt Yvon de Koning het verhaal van een vrouw die haar eigen weg zoekt in een weerbarstige wereld. Het boek is spannend, onderhoudend en verrassend.

Yvon de Koning heeft na haar middelbare school Nederlands gestudeerd. Na een korte periode waarin ze lesgegeven heeft, is ze gestart met een eigen taleninstituut. Zij leerde buitenlandse managers in relatief korte tijd de beginselen van de Nederlandse taal. Daarna begon ze verhalen te schrijven. Je eigen stilte is haar eerste roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvon de Koning
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089543400
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250