Je komt als gegoten

Prijs € 10,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

P. Jacobs

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je Komt Als Gegoten staat vol hilarische versprekingen, contaminaties en malapropismen (zoek dat maar eens op) door de schrijvers verzameld gedurende tien jaar vergaderen, keuvelen en discussiëren.Hun fascinatie voor taal geeft aan dit boek een bijzonder amusant accent. De auteurs gaan samen met u, de lezer, op zoek naar de oorsprong van de vergissingen. Zo wordt een grappig boek over taalplots ook een amusante en taalverrijkende quiz.Paul Jacobs is bekend als meest succesvolle producer uit de geschiedenis van Radio 1. Met programma’s als Het Vermoeden, De Taalstrijd, De Rechtvaardige Rechters vestigde hij zijn reputatie.Tegenwoordig schrijft hij thrillers.Jan Hautekiet werkte voor de radio en adviseert nu de VRT-strategie.Daarnaast is hij pianist bij ondermeer Hautekiet & de Leeuw, Riguelle Hautekiet en De Laatste Showband.Frank Wouters was als rechtenstudent al actief als tv-scenarist en radiocolumnist. Hij schreef ook de internationaal gepubliceerde strip Machiavelli en schreef boeken als De Bedrijfsnar en Handleiding bij het Leven. Op dit ogenblik is hij uitgever in Breda.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Jacobs
Uitgever
Reality Bites Publishing B.V.
ISBN
9789490783198
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Je Komt Als Gegoten staat vol hilarische versprekingen, contaminaties en malapropismen (zoek dat maar eens op) door de schrijvers verzameld gedurende tien jaar vergaderen, keuvelen en discussiëren.
Hun fascinatie voor taal geeft aan dit boek een bijzonder amusant accent. De auteurs gaan samen met u, de lezer, op zoek naar de oorsprong van de vergissingen. Zo wordt een grappig boek over taal
plots ook een amusante en taalverrijkende quiz.

Paul Jacobs is bekend als meest succesvolle producer uit de geschiedenis van Radio 1. Met programma’s als Het Vermoeden, De Taalstrijd, De Rechtvaardige Rechters vestigde hij zijn reputatie.
Tegenwoordig schrijft hij thrillers.

Jan Hautekiet werkte voor de radio en adviseert nu de VRT-strategie.Daarnaast is hij pianist bij ondermeer Hautekiet & de Leeuw, Riguelle Hautekiet en De Laatste Showband.

Frank Wouters was als rechtenstudent al actief als tv-scenarist en radiocolumnist. Hij schreef ook de internationaal gepubliceerde strip Machiavelli en schreef boeken als De Bedrijfsnar en Handleiding bij het Leven. Op dit ogenblik is hij uitgever in Breda.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Jacobs
Uitgever
Reality Bites Publishing B.V.
ISBN
9789490783198
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Pak mee!