Joyland (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Stephen King

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Stephen King, Joyland Wie durft het spookhuis binnen te gaan? Devin Jones heeft het prima naar zijn zin in het amusementspark Joyland, waar hij een zomerbaantje heeft en zijn liefdesverdriet probeert te verwerken. Zó naar zijn zin dat hij besluit zijn studie te onderbreken om een tijdje in Joyland te blijven. Hij raakt in de ban van de verhalen over de jaren geleden vermoorde Linda Gray, wier geest nog altijd in het spookhuis rondwaart. Er gaan geruchten dat er in de buurt meer jonge vrouwen zijn vermoord, op precies dezelfde manier. Als Devin zich ook nog ontfermt over een terminaal ziek jongetje, zullen de komende gebeurtenissen zijn leven voorgoed veranderen. Joyland is een onvergetelijk verhaal over liefde en verlies, over opgroeien en oud worden, en over diegenen voor wie de dood voortijdig komt. Joyland is Stephen King op zijn best. Het heeft de emotionele impact van meesterwerken zoals The Green Mile en The Shawshank Redemption en is tegelijk een geweldig mysterie, horrorverhaal en bitterzoet coming-of-age verhaal ineen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565962
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
854078 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Stephen King, Joyland
Wie durft het spookhuis binnen te gaan?

Devin Jones heeft het prima naar zijn zin in het amusementspark Joyland, waar hij een zomerbaantje heeft en zijn liefdesverdriet probeert te verwerken. Zó naar zijn zin dat hij besluit zijn studie te onderbreken om een tijdje in Joyland te blijven.

Hij raakt in de ban van de verhalen over de jaren geleden vermoorde Linda Gray, wier geest nog altijd in het spookhuis rondwaart. Er gaan geruchten dat er in de buurt meer jonge vrouwen zijn vermoord, op precies dezelfde manier. Als Devin zich ook nog ontfermt over een terminaal ziek jongetje, zullen de komende gebeurtenissen zijn leven voorgoed veranderen.

Joyland is een onvergetelijk verhaal over liefde en verlies, over opgroeien en oud worden, en over diegenen voor wie de dood voortijdig komt. Joyland is Stephen King op zijn best. Het heeft de emotionele impact van meesterwerken zoals The Green Mile en The Shawshank Redemption en is tegelijk een geweldig mysterie, horrorverhaal en bitterzoet coming-of-age verhaal ineen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565962
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
854078 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200