Kaal (e-Book)

backstage in een rockleven

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marco Roelofs

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als jochie stond Marco Roelofs met een zelfgetimmerde gitaar te playbacken voor de spiegel. Rockster, dat wilde hij worden. Jaren later verkocht datzelfde jochie honderdduizenden platen, reisde hij als zanger en gitarist van punkrockband Heideroosjes de hele wereld over en ontving zijn band de hoogste Nederlandse muziekonderscheiding, de Edison. Alles moest wijken voor zijn jongensdroom, maar ondertussen vergat hij zelf één ding: volwassen worden. De dertig al gepasseerd belandde de rockster met terugwerkende kracht in de puberteit en bij de psycholoog. In Kaal doet Roelofs ontwapenend eerlijk verslag van zijn hoge pieken en diepe dalen. Zonder opsmuk richt hij de blik naar binnen en geeft hij een open kijk in zijn muzikale carrière, een jongensdroom die hij samen met drie jeugdvrienden eigenhandig opbouwde en uiteindelijk ook weer omver trapte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marco Roelofs
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401051
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
995256 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Als jochie stond Marco Roelofs met een zelfgetimmerde gitaar te playbacken voor de spiegel. Rockster, dat wilde hij worden. Jaren later verkocht datzelfde jochie honderdduizenden platen, reisde hij als zanger en gitarist van punkrockband Heideroosjes de hele wereld over en ontving zijn band de hoogste Nederlandse muziekonderscheiding, de Edison. Alles moest wijken voor zijn jongensdroom, maar ondertussen vergat hij zelf één ding: volwassen worden. De dertig al gepasseerd belandde de rockster met terugwerkende kracht in de puberteit en bij de psycholoog.

In Kaal doet Roelofs ontwapenend eerlijk verslag van zijn hoge pieken en diepe dalen. Zonder opsmuk richt hij de blik naar binnen en geeft hij een open kijk in zijn muzikale carrière, een jongensdroom die hij samen met drie jeugdvrienden eigenhandig opbouwde en uiteindelijk ook weer omver trapte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marco Roelofs
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401051
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
995256 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174