Kill Alex Cross (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alex Cross is een van de eerste personen die op de hoogte worden gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse president blijken te zijn ontvoerd. Hij probeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen lijkt zijn invloed bij de fbi, de cia en de veiligheidsdienst aan te wenden om Alex Cross van de zaak te houden. Wanneer vervolgens de watertoevoer van de stad besmet raakt, komt Alex op het spoor van een samenzwering die heel Amerika in gevaar brengt. Als de ontknoping van beide zaken nadert, wordt Alex gedwongen een beslissing te nemen die indruist tegen alles waar hij voor staat - een beslissing die de toekomst van het hele land kan veranderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468059
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
868906 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

Alex Cross is een van de eerste personen die op de hoogte worden gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse president blijken te zijn ontvoerd. Hij probeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen lijkt zijn invloed bij de fbi, de cia en de veiligheidsdienst aan te wenden om Alex Cross van de zaak te houden.
Wanneer vervolgens de watertoevoer van de stad besmet raakt, komt Alex op het spoor van een samenzwering die heel Amerika in gevaar brengt. Als de ontknoping van beide zaken nadert, wordt Alex gedwongen een beslissing te nemen die indruist tegen alles waar hij voor staat - een beslissing die de toekomst van het hele land kan veranderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468059
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
868906 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335