Kind en echtscheiding

een ontwikkelingspsychologisch perspectief

Prijs € 28,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

K. Singendonk, G. Meesters

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Karin Singendonk en Greet Meesters schreven samen na hun studie ontwikkelingspsychologie aan de Rijks Universiteit Leiden het boek Kind en echtscheiding dat in 1994 verscheen. Sindsdien werken zij beiden als ontwikkelingspsycholoog in verschillende werkevelden. De gezamenlijke belangstelling voor het thema 'kinderen en echtscheiding' is gebleven en heeft tot een vernieuwde versie van dit boek geleid.Kind en echtscheiding is voor iedereen die zich wil verdiepen in de gevolgen van een echtscheiding voor kinderen hun ouders. Ouders, familieleden, leerkrachten, artsen, advocaten, jeugdwerkers, maatschappelijk werkers en andere hulpverleners zullen in dit boek informatie vinden die hen van dienst kan zijn bij het verwerken van omgaan met de gevolgen van een echtscheiding. Op een over zichtelijke manier zijn de meest actuele gegevens over kinderen en echtscheiding beschreven. De recente cijfers, de veranderde juridische praktijk, co-ouderschap, de gevolgen van echtscheiding voor de kinderen en de stand van zaken wat betreft begeleiding en hulpverlening aan kinderen en hun ouders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Singendonk, G. Meesters
Uitgever
Pearson Assessment and Information
ISBN
9789026517983
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Karin Singendonk en Greet Meesters schreven samen na hun studie ontwikkelingspsychologie aan de Rijks Universiteit Leiden het boek Kind en echtscheiding dat in 1994 verscheen. Sindsdien werken zij beiden als ontwikkelingspsycholoog in verschillende werkevelden. De gezamenlijke belangstelling voor het thema 'kinderen en echtscheiding' is gebleven en heeft tot een vernieuwde versie van dit boek geleid.
Kind en echtscheiding is voor iedereen die zich wil verdiepen in de gevolgen van een echtscheiding voor kinderen hun ouders. Ouders, familieleden, leerkrachten, artsen, advocaten, jeugdwerkers, maatschappelijk werkers en andere hulpverleners zullen in dit boek informatie vinden die hen van dienst kan zijn bij het verwerken van omgaan met de gevolgen van een echtscheiding. Op een over zichtelijke manier zijn de meest actuele gegevens over kinderen en echtscheiding beschreven. De recente cijfers, de veranderde juridische praktijk, co-ouderschap, de gevolgen van echtscheiding voor de kinderen en de stand van zaken wat betreft begeleiding en hulpverlening aan kinderen en hun ouders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Singendonk, G. Meesters
Uitgever
Pearson Assessment and Information
ISBN
9789026517983
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Pak mee!