Kind van de rekening

Prijs € 19,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

H. Goorden

Paperback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maarten Trip is rechercheur op bureau Marconiplein in Rotterdam-West. Hij staat al enige tijd op non-actief, in afwachting van een rechtszaak naar aanleiding van zijn functioneren. Zijn collega Helen de Haan zet hem op het spoor van een oude zaak die nooit is opgelost; een oudere vrouw werd jaren geleden dood in de singel bij de Spaansebocht aangetroffen. Uit het toenmalig onderzoek kwam geen enkele aanwijzing naar voren die wees in de richting van een misdrijf. De dochter van het slachtoffer, een jonge en aantrekkelijke advocate, wil nu echter de ware toedracht achterhalen. Trip, die zeer onder de indruk raakt van de charmes van zijn opdrachtgeefster, stort zich op zijn inmiddels bekende no-nonsense manier op deze 'cold case'. 'Kind van de rekening' is weer een vlotte en vol humor geschreven politieroman in de reeks van Henk Goorden, die de lezer in een adem uitleest.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Goorden
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Maarten Trip is rechercheur op bureau Marconiplein in Rotterdam-West. Hij staat al enige tijd op non-actief, in afwachting van een rechtszaak naar aanleiding van zijn functioneren. Zijn collega Helen de Haan zet hem op het spoor van een oude zaak die nooit is opgelost; een oudere vrouw werd jaren geleden dood in de singel bij de Spaansebocht aangetroffen. Uit het toenmalig onderzoek kwam geen enkele aanwijzing naar voren die wees in de richting van een misdrijf. De dochter van het slachtoffer, een jonge en aantrekkelijke advocate, wil nu echter de ware toedracht achterhalen. Trip, die zeer onder de indruk raakt van de charmes van zijn opdrachtgeefster, stort zich op zijn inmiddels bekende no-nonsense manier op deze 'cold case'.
'Kind van de rekening' is weer een vlotte en vol humor geschreven politieroman in de reeks van Henk Goorden, die de lezer in een adem uitleest.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Goorden
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796049
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Pak mee!