Kleine Bij

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Chris Cleave

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze sprankelende roman heeft in razend tempo de hele wereld veroverd. Het verhaal begint in een asielzoekerscentrum, waar de zestienjarige Kleine Bij uit Nigeria zichzelf staande probeert te houden door de taal te leren van de Engelse koningin. Als ze op een dag eindelijk mag vertrekken, kan ze maar één bestemming bedenken, maar juist op die plek blijkt ze het minst welkom te zijn.Kleine Bij is een verhaal over twee vrouwen. Ze hebben elkaar ontmoet op een paradijselijk Afrikaans strand, waar een van hen een verschrikkelijke keuze heeft moeten maken. Twee jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw.Chris Cleave (1973) woont in Londen. Naast Kleine Bij schreef hij Licht ontvlambaar, dat in twintig landen verscheen. Kleine Bij was een overrompelend succes bij pers en publiek.‘Fantastisch boek. Mooi, prachtige dialogen, grappig, maar ook ontroerend met fantastische wendingen.’paul de leeuw‘Zonder twijfel het beste boek van het jaar.’metro‘Een buitengewone roman met snelle en scherpe dialogen, een emotioneel geladen plot en een ethische strijd van de overtuigende personages.’the independent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Cleave
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044616132
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

Deze sprankelende roman heeft in razend tempo de hele wereld veroverd. Het verhaal begint in een asielzoekerscentrum, waar de zestienjarige Kleine Bij uit Nigeria zichzelf staande probeert te houden door de taal te leren van de Engelse koningin. Als ze op een dag eindelijk mag vertrekken, kan ze maar één bestemming bedenken, maar juist op die plek blijkt ze het minst welkom te zijn.
Kleine Bij is een verhaal over twee vrouwen. Ze hebben elkaar ontmoet op een paradijselijk Afrikaans strand, waar een van hen een verschrikkelijke keuze heeft moeten maken. Twee jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw.

Chris Cleave (1973) woont in Londen. Naast Kleine Bij schreef hij Licht ontvlambaar, dat in twintig landen verscheen. Kleine Bij was een overrompelend succes bij pers en publiek.

‘Fantastisch boek. Mooi, prachtige dialogen, grappig, maar ook ontroerend met fantastische wendingen.’
paul de leeuw

‘Zonder twijfel het beste boek van het jaar.’
metro

‘Een buitengewone roman met snelle en scherpe dialogen, een emotioneel geladen plot en een ethische strijd van de overtuigende personages.’
the independent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Cleave
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044616132
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Pak mee!