Kleurbreien voor beginners

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Melissa Leapman

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eenvoudige technieken om te leren breien met verschillende kleurenIn Breien met kleuren voor beginners onthult Melissa Leapman de populairste manieren van breien met twee of meerdere kleuren - maar met gebruik van slechts één kleur in elke gebreide naald. Dus geen geknoei meer met verschillende draden tijdens het breien! Aan de hand van duidelijke instructies leert u de technieken van het kleurbreien en van het combineren van basissteken om patronen te realiseren, die variëren van gewone strepen tot complexe afhaalsteken en mozaïekwerk. Breien met verschillende kleuren is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!De creatieve ontwerpen in dit boek - met onder meer gestreepte handschoenen, een zigzagdeken, een damestasje en een tweedtrui - geven zelfs beginnende brei(st)ers de kans om elke nieuwe techniek in praktijk te brengen. Meer dan 60 unieke steekpatronen zullen een inspiratie zijn voor veel brei(st)ers om hun eigen op maat gemaakte ontwerpen te creëren. De theorie van het kleurenwiel helpt u om het juiste kleurenpalet te selecteren en combineren om elk breiwerk uniek te maken.Door de informatie over algemene breitechnieken, het lezen van telpatronen, de combinaties van het kleurenwiel en door de verrassende projecten en steekpatronen, bezit dit boek alles wat u nodig hebt om in een mum van tijd veelkleurige meesterstukken te breien!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melissa Leapman
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044731828
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Eenvoudige technieken om te leren breien met verschillende kleuren

In Breien met kleuren voor beginners onthult Melissa Leapman de populairste manieren van breien met twee of meerdere kleuren - maar met gebruik van slechts één kleur in elke gebreide naald. Dus geen geknoei meer met verschillende draden tijdens het breien! Aan de hand van duidelijke instructies leert u de technieken van het kleurbreien en van het combineren van basissteken om patronen te realiseren, die variëren van gewone strepen tot complexe afhaalsteken en mozaïekwerk. Breien met verschillende kleuren is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!

De creatieve ontwerpen in dit boek - met onder meer gestreepte handschoenen, een zigzagdeken, een damestasje en een tweedtrui - geven zelfs beginnende brei(st)ers de kans om elke nieuwe techniek in praktijk te brengen. Meer dan 60 unieke steekpatronen zullen een inspiratie zijn voor veel brei(st)ers om hun eigen op maat gemaakte ontwerpen te creëren. De theorie van het kleurenwiel helpt u om het juiste kleurenpalet te selecteren en combineren om elk breiwerk uniek te maken.

Door de informatie over algemene breitechnieken, het lezen van telpatronen, de combinaties van het kleurenwiel en door de verrassende projecten en steekpatronen, bezit dit boek alles wat u nodig hebt om in een mum van tijd veelkleurige meesterstukken te breien!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melissa Leapman
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044731828
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Pak mee!