Koffie lexicon

bereiding, vervaardiging, recepten

Prijs € 7,99

Uitverkocht

Tobias Pehle

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prachtig naslagwerk over het genot van koffie. Met wetenswaardigheden over teelt en soorten, de perfecte bereiding, beroemde koffiehuizen en hun geschiedenis. Maar ook internationale koffiespecialiteiten en de lekkerste recepten voor koken en bakken met koffie!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tobias Pehle
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036627979
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

Een prachtig naslagwerk over het genot van koffie. Met wetenswaardigheden over teelt en soorten, de perfecte bereiding, beroemde koefiehuizen en hun geschiedenis. Maar ook internationale koffiespecialiteiten en de lekkerste recepten voor koken en bakken met koffie!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tobias Pehle
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036627979
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Pak mee!