Kort Amerikaans 3

een beeldverhaal

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Wolkers

Hardback | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kort Amerikaans vertelt het ontroerende verhaal van Eric van Poelgeest, een jongeman die tijdens de oorlog onderduikt in het gebouw van de teken- en schilderacademie in Leiden. Het is een boek dat me helemaal onderuit heeft gehaald toen ik jong was. Wolkers was de eerste die seksualiteit zo aards beschreef. Maar nu nog is het een geweldig boek, het heeft een enorme atmosfeer, aldus Matena.Met dit opwindende project weet Dick Matena opnieuw twee ogenschijnlijk tegengestelde disciplines het beeldverhaal en de roman op overtuigende wijze samen te brengen, en brengt hij opnieuw een eerbetoon aan een van de belangrijkste werken uit de naoorlogse Nederlandse literatuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Wolkers
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023416784
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kort Amerikaans vertelt het ontroerende verhaal van Eric van Poelgeest, een jongeman die tijdens de oorlog onderduikt in het gebouw van de teken- en schilderacademie in Leiden. Het is een boek dat me helemaal onderuit heeft gehaald toen ik jong was. Wolkers was de eerste die seksualiteit zo aards beschreef. Maar nu nog is het een geweldig boek, het heeft een enorme atmosfeer, aldus Matena.
Met dit opwindende project weet Dick Matena opnieuw twee ogenschijnlijk tegengestelde disciplines het beeldverhaal en de roman op overtuigende wijze samen te brengen, en brengt hij opnieuw een eerbetoon aan een van de belangrijkste werken uit de naoorlogse Nederlandse literatuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Wolkers
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023416784
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!