Laat het orgel jammeren

Prijs € 14,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Meindert Talma

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eigenzinnige personen, wier avonturen verteld worden met een dosis typische Talmaiaanse humor. Die heeft Meindert Talma al opgevoerd in zijn romans, verhalen en liedteksten. De persoonlijke toon die zowel uit zijn liedjes als uit zijn andere teksten spreekt, maakt grote indruk. Niet voor niets is hij te zien geweest op alle belangrijke festivals, in het clubcircuit en krijgt hij ook in de pers veel bijval.Met 'Laat het orgel jammeren' debuteert Talma als dichter. Kleurrijke randfiguren uit stad en dorp, pijnlijk persoonlijke ontboezemingen, muziekavonturen, voetballers met baarden en andere sportbeoefenaars zijn de onderwerpen in deze bundel. Invoelbare poëzie, met vaak een melancholische, komische inslag, is het resultaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meindert Talma
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054522300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59

Beschrijving

Eigenzinnige personen, wier avonturen verteld worden met een dosis typische Talmaiaanse humor. Die heeft Meindert Talma al opgevoerd in zijn romans, verhalen en liedteksten. De persoonlijke toon die zowel uit zijn liedjes als uit zijn andere teksten spreekt, maakt grote indruk. Niet voor niets is hij te zien geweest op alle belangrijke festivals, in het clubcircuit en krijgt hij ook in de pers veel bijval.

Met 'Laat het orgel jammeren' debuteert Talma als dichter. Kleurrijke randfiguren uit stad en dorp, pijnlijk persoonlijke ontboezemingen, muziekavonturen, voetballers met baarden en andere sportbeoefenaars zijn de onderwerpen in deze bundel. Invoelbare poëzie, met vaak een melancholische, komische inslag, is het resultaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meindert Talma
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054522300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59