Laat me nooit alleen

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kazuo Ishiguro

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KAZUO ISHIGUROLAAT ME NOOIT ALLEENKathy is eenendertig en werkt op het platteland in een revalidatiekliniek. Ze verzorgt mensen die organen doneren. Alle donateurs zijn gekloond en zijn opgevoed met het idee dat ze na hun dertigste levensjaar meerdere organen zullen doneren tot de dood erop volgt.Kathy heeft haar vriendschap met Ruth na jaren weer op kunnen pakken toen ze haar verzorger werd na een orgaandonatie. Ook haar oude jeugdliefde Tommy komt terug in haar leven als Kathy hem na zijn tweede orgaandonatie verzorgt. Gaandeweg wordt duidelijk dat de vrienden door hun gemeenschappelijke lot en afkomst een bijzondere band hebben.OP INGEHOUDEN WIJZE VERTELT KAZUO ISHIGURO OVER DE VERGANKELIJKHEID VAN DE JEUGD, OVER GEMISTE KANSEN EN DE VANZELFSPREKENDHEID WAARMEE WE ALLEMAAL HET EINDE VAN ONS EIGEN VERHAAL AANVAARDEN.Kazuo Ishiguro is de belangrijkste schrijver van de jongste generatie Britse auteurs. Laat me nooit alleen behoort samen met De troostelozen en De rest van de dag (The Remains of the Day) tot de absolute hoogtepunten van zijn indrukwekkende oeuvre.‘Zowel naar vorm als inhoud is Ishiguro in laat me nooit alleen op zijn zuiverst. Als er zoiets als een fluwelen mokerslag bestaat, is hij de uitvinder ervan.’ DE VOLKSKRANT‘Ga mee in zijn literaire twilightzone, en je beleeft een fascinerende reis.’ HET PAROOL

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kazuo Ishiguro
Uitgever
Eldorado
ISBN
9789047103219
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Beschrijving

KAZUO ISHIGURO
LAAT ME NOOIT ALLEEN
Kathy is eenendertig en werkt op het platteland in een revalidatiekliniek. Ze verzorgt mensen die organen doneren. Alle donateurs zijn gekloond en zijn opgevoed met het idee dat ze na hun dertigste levensjaar meerdere organen zullen doneren tot de dood erop volgt.
Kathy heeft haar vriendschap met Ruth na jaren weer op kunnen pakken toen ze haar verzorger werd na een orgaandonatie. Ook haar oude jeugdliefde Tommy komt terug in haar leven als Kathy hem na zijn tweede orgaandonatie verzorgt. Gaandeweg wordt duidelijk dat de vrienden door hun gemeenschappelijke lot en afkomst een bijzondere band hebben.
OP INGEHOUDEN WIJZE VERTELT KAZUO ISHIGURO OVER DE VERGANKELIJKHEID VAN DE JEUGD, OVER GEMISTE KANSEN EN DE VANZELFSPREKENDHEID WAARMEE WE ALLEMAAL HET EINDE VAN ONS EIGEN VERHAAL AANVAARDEN.
Kazuo Ishiguro is de belangrijkste schrijver van de jongste generatie Britse auteurs. Laat me nooit alleen behoort samen met De troostelozen en De rest van de dag (The Remains of the Day) tot de absolute hoogtepunten van zijn indrukwekkende oeuvre.
‘Zowel naar vorm als inhoud is Ishiguro in laat me nooit alleen op zijn zuiverst. Als er zoiets als een fluwelen mokerslag bestaat, is hij de uitvinder ervan.’ DE VOLKSKRANT
‘Ga mee in zijn literaire twilightzone, en je beleeft een fascinerende reis.’ HET PAROOL

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kazuo Ishiguro
Uitgever
Eldorado
ISBN
9789047103219
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Pak mee!