Laat ze maar denken dat je als schrijver geboren bent (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

DBC Pierre

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DBC Pierre won met zijn debuutroman Vernon God Little de Man Booker Prize, de heilige graal van de Engelstalige literatuur. Hij had geen literatuuropleiding gevolgd en nog nooit een schrijfcursus gedaan. Hoe dat mogelijk is? Dat onthult hij in deze atypische schrijfgids.Met de bekeringsdrang van een zendeling en de vasthoudendheid van een drugsdealer, moedigt hij zowel beginnende als gearriveerde auteurs aan om alle bestaande ideeën overboord te gooien en te beginnen from scratch. Overwin je angsten – door de confrontatie ermee aan te gaan.Deze eigenwijze mix van autobiografie, essay en schrijfgids is onmisbaar voor iedereen met een liefde voor het geschreven woord.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
DBC Pierre
Uitgever
Podium
ISBN
9789057598234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1391468 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

DBC Pierre won met zijn debuutroman Vernon God Little de Man Booker Prize, de heilige graal van de Engelstalige literatuur. Hij had geen literatuuropleiding gevolgd en nog nooit een schrijfcursus gedaan. Hoe dat mogelijk is? Dat onthult hij in deze atypische schrijfgids.
Met de bekeringsdrang van een zendeling en de vasthoudendheid van een drugsdealer, moedigt hij zowel beginnende als gearriveerde auteurs aan om alle bestaande ideeën overboord te gooien en te beginnen from scratch. Overwin je angsten – door de confrontatie ermee aan te gaan.
Deze eigenwijze mix van autobiografie, essay en schrijfgids is onmisbaar voor iedereen met een liefde voor het geschreven woord.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
DBC Pierre
Uitgever
Podium
ISBN
9789057598234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1391468 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig