Legenden van de Alfen 1 Gerechtvaardigde Toorn

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De alfen zijn gevaarlijk en wraaklustig, ze gaan geen enkele strijd uit de weg. Door hun vijanden worden ze gevreesd. Maar hun macht is niet onbegrensd.Als het alfenrijk, Dsôn Faïmon, wordt verraden, treffen de alfen voorbereidingen om in de grootste veldtocht aller tijden hun vijanden voorgoed te verslaan. Om over de uitkomst van die strijd geen twijfel te laten bestaan, willen de alfen Caphalor en Sinthoras een machtige demon voor zich winnen, om zodoende het alfenleger onoverwinnelijk te maken.Over het uiteindelijke doel van de krijgstocht verschillen de beide alfen evenwel van mening.Voor Caphalor is het voldoende om de grenzen van het alfenrijk veilig te stellen en te vrijwaren voor indringers. Sinthoras wil echter meer, hij wil niets liever dan het gehele Veilige Land aan de heerschappij van de alfen onderwerpen...De lezer van De Dwergen-boeken leerde de alfen kennen als duistere, genadeloze wezens. Nu, voor het eerst, wordt hun verhaal verteld, de keerzijde van de medaille. Het pleit voor het schrijftalent van Markus Heitz dat hun boosaardige charme de alfen deze keer op overtuigende wijze sympathiek maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024531417
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
446

Beschrijving

De alfen zijn gevaarlijk en wraaklustig, ze gaan geen enkele strijd uit de weg. Door hun vijanden worden ze gevreesd. Maar hun macht is niet onbegrensd.
Als het alfenrijk, Dsôn Faïmon, wordt verraden, treffen de alfen voorbereidingen om in de grootste veldtocht aller tijden hun vijanden voorgoed te verslaan. Om over de uitkomst van die strijd geen twijfel te laten bestaan, willen de alfen Caphalor en Sinthoras een machtige demon voor zich winnen, om zodoende het alfenleger onoverwinnelijk te maken.
Over het uiteindelijke doel van de krijgstocht verschillen de beide alfen evenwel van mening.Voor Caphalor is het voldoende om de grenzen van het alfenrijk veilig te stellen en te vrijwaren voor indringers. Sinthoras wil echter meer, hij wil niets liever dan het gehele Veilige Land aan de heerschappij van de alfen onderwerpen...

De lezer van De Dwergen-boeken leerde de alfen kennen als duistere, genadeloze wezens. Nu, voor het eerst, wordt hun verhaal verteld, de keerzijde van de medaille. Het pleit voor het schrijftalent van Markus Heitz dat hun boosaardige charme de alfen deze keer op overtuigende wijze sympathiek maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024531417
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
446

Pak mee!