Leka de hond

Prijs € 9,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Willard Manus

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leka de hondLeka de hond vertelt het verhaal van Ben Edgeworth, een achttien jaar oude Amerikaanse jongen, en zijn opmerkelijke hond Leka. Samen varen ze in een catamaran, die Ben zelf gebouwd heeft, langs de Griekse eilanden. Leka kwam als zwerfhond bij Ben, terwijl hij de scheepswerf, waar Ben zijn boot bouwde, afzocht naar voedsel. Al snel bewijst hij een trouwe metgezel te zijn op een buitengewone reis, die nog lang nadat de laatste pagina is omgeslagen in het geheugen van de lezer zal blijven hangen. Reis mee met de twee avonturiers op hun tocht door de Griekse wateren, die tijdens hun odyssee het ene avontuur na het andere beleven. Ze stuiten op onverwachte gevaren, die ze echter weten te trotseren op basis van slimheid en gezond verstand. Als je van honden houdt, is dit echt een boek voor jou!Willard Manus (1930) is een bekende Amerikaanse schrijver (romans, toneel, film). Van hem verscheen onder andere het cultboek Mott the Hoople, waar de gelijknamige Britse rockband de naam aan ontleende. Willard Manus werd geboren in the Bronx, New York City, waar hij zijn jeugd doorbracht. Hij woonde zo'n dertig jaar op het Griekse eiland Rhodos. Zijn jeugdboek Leka de hond speelt zich af in de Griekse archipel. Tegenwoordig woont Willard Manus in Beverly Hills, Hollywood.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willard Manus
Uitgever
Nobelman, Uitgeverij
ISBN
9789081715133
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Leka de hond

Leka de hond vertelt het verhaal van Ben Edgeworth, een achttien jaar oude Amerikaanse jongen, en zijn opmerkelijke hond Leka. Samen varen ze in een catamaran, die Ben zelf gebouwd heeft, langs de Griekse eilanden. Leka kwam als zwerfhond bij Ben, terwijl hij de scheepswerf, waar Ben zijn boot bouwde, afzocht naar voedsel.
Al snel bewijst hij een trouwe metgezel te zijn op een buitengewone reis, die nog lang nadat de laatste pagina is omgeslagen in het geheugen van de lezer zal blijven hangen.
Reis mee met de twee avonturiers op hun tocht door de Griekse wateren, die tijdens hun odyssee het ene avontuur na het andere beleven. Ze stuiten op onverwachte gevaren, die ze echter weten te trotseren op basis van slimheid en gezond verstand.
Als je van honden houdt, is dit echt een boek voor jou!

Willard Manus (1930) is een bekende Amerikaanse schrijver (romans, toneel, film). Van hem verscheen onder andere het cultboek Mott the Hoople, waar de gelijknamige Britse rockband de naam aan ontleende.
Willard Manus werd geboren in the Bronx, New York City, waar hij zijn jeugd doorbracht. Hij woonde zo'n dertig jaar op het Griekse eiland Rhodos. Zijn jeugdboek Leka de hond speelt zich af in de Griekse archipel.
Tegenwoordig woont Willard Manus in Beverly Hills, Hollywood.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willard Manus
Uitgever
Nobelman, Uitgeverij
ISBN
9789081715133
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Pak mee!