Letters en liefde

roman

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ann H. Gabhart

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Louisville, 1855. Adriane Darcy is de dochter van de eigenaar van de Tribune, de grootste krant van Louisviiie. Ze is nauw betrokken bij het persklaar maken en drukken van de krant, maar het liefst schrijft ze voor de krant.Blake Garrett is een ambitieuze, jonge redacteur uit New York met moderne, controversiële opvattingen over het krantenvak. Wanneer hij wordt aangenomen bij de Heraid, de grootste concurrent van de Tribune, breken er zware tijden aan voor de traditionele, conservatieve Tribune.Als Adriane en Blake elkaar ontmoeten, valt Blake onmiddellijk voor de eigenzinnige dochter van zijn concurrent. Maar Blake is de vijand van haar vader en bovendien is Adriane verloofd met de zoon van een steenrijke zakenman, die de toekomst van de Tribune in handen heeft ...Een spannende, knap geschreven roman over waarheid, liefde en loyaliteit. van de auteur van Ik zorg voor jou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ann H. Gabhart
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789033633980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

Louisville, 1855. Adriane Darcy is de dochter van de eigenaar van de Tribune, de grootste krant van Louisviiie. Ze is nauw betrokken bij het persklaar maken en drukken van de krant, maar het liefst schrijft ze voor de krant.
Blake Garrett is een ambitieuze, jonge redacteur uit New York met moderne, controversiële opvattingen over het krantenvak. Wanneer hij wordt aangenomen bij de Heraid, de grootste concurrent van de Tribune, breken er zware tijden aan voor de traditionele, conservatieve Tribune.
Als Adriane en Blake elkaar ontmoeten, valt Blake onmiddellijk voor de eigenzinnige dochter van zijn concurrent. Maar Blake is de vijand van haar vader en bovendien is Adriane verloofd met de zoon van een steenrijke zakenman, die de toekomst van de Tribune in handen heeft ...

Een spannende, knap geschreven roman over waarheid, liefde en loyaliteit. van de auteur van Ik zorg voor jou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ann H. Gabhart
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789033633980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Pak mee!