Letters in de lucht

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sepha de Leeuw

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In één en dezelfde nacht verongelukt een motorrijder en verdwijnt een scholier. De sporen leiden naar De Plantage, een verwilderd landgoed in een klein dorp aan de rand van de Veluwe. De recherche kan de raadsels niet oplossen, een ex-politieman die zich uit verveling op beide zaken stort, ook niet. Maar zonder het zelf te beseffen drijft hij de hoofdbewoonster van De Plantage en haar beschermeling zo in het nauw dat de lezer stukje bij beetje achter de ware toedracht van het gebeurde komt.'Letters in de lucht' is meer dan een spannende roman alleen. Op de haar zo eigen wijze laat Sepha de Leeuw een veel te dikke vrouw en een jongen met uitzonderlijke flaporen hun verhaal opschrijven. Zonder opsmuk vertellen zij over hun gevoelens en over de beslissingen die zij wel maar vooral ook niet genomen hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sepha de Leeuw
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048425785
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

In één en dezelfde nacht verongelukt een motorrijder en verdwijnt een scholier. De sporen leiden naar De Plantage, een verwilderd landgoed in een klein dorp aan de rand van de Veluwe. De recherche kan de raadsels niet oplossen, een ex-politieman die zich uit verveling op beide zaken stort, ook niet. Maar zonder het zelf te beseffen drijft hij de hoofdbewoonster van De Plantage en haar beschermeling zo in het nauw dat de lezer stukje bij beetje achter de ware toedracht van het gebeurde komt.

'Letters in de lucht' is meer dan een spannende roman alleen. Op de haar zo eigen wijze laat Sepha de Leeuw een veel te dikke vrouw en een jongen met uitzonderlijke flaporen hun verhaal opschrijven. Zonder opsmuk vertellen zij over hun gevoelens en over de beslissingen die zij wel maar vooral ook niet genomen hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sepha de Leeuw
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048425785
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Pak mee!