Leve leven

Pleidooi voor veganisme

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Erik Schumacher

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Mag je dan ook geen kaasstengels meer?’ Sinds Erik Schumacher veganist is, kan hij rekenen op het onverbloemde medelijden van zijn omgeving. Zelf vindt hij het een van de leukste keuzes die hij ooit heeft gemaakt. Afgeschrikt door de bio-industrie ging hij alle traptreden af: eerst at hij vaker vleesloos, toen alleen nog beterlevensterren, toen alleen maar vis, toen werd hij vegetariër. Maar als hij eerlijk was, bleven dat onbevredigende tussenposities.Leve leven prikt de gelegenheidsargumenten door waarmee we vasthouden aan onze gewoonte om op dieren te parasiteren. Er is zoveel te winnen. Een einde aan het leed van miljarden wezens. Een hernieuwde kennismaking met de koe. In één klap een duurzame toekomst voor onze planeet. En alles wat we ervoor hoeven te doen, is een andere route lopen door de supermarkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik Schumacher
Uitgever
Querido
ISBN
9789021412993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

‘Mag je dan ook geen kaasstengels meer?’ Sinds Erik Schumacher veganist is, kan hij rekenen op het onverbloemde medelijden van zijn omgeving. Zelf vindt hij het een van de leukste keuzes die hij ooit heeft gemaakt. Afgeschrikt door de bio-industrie ging hij alle traptreden af: eerst at hij vaker vleesloos, toen alleen nog beterlevensterren, toen alleen maar vis, toen werd hij vegetariër. Maar als hij eerlijk was, bleven dat onbevredigende tussenposities.
Leve leven prikt de gelegenheidsargumenten door waarmee we vasthouden aan onze gewoonte om op dieren te parasiteren. Er is zoveel te winnen. Een einde aan het leed van miljarden wezens. Een hernieuwde kennismaking met de koe. In één klap een duurzame toekomst voor onze planeet. En alles wat we ervoor hoeven te doen, is een andere route lopen door de supermarkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik Schumacher
Uitgever
Querido
ISBN
9789021412993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Pak mee!