Leven op het Franse platteland

Prijs € 20,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

H. Oosterveld, R. Oosterveld, P. de Lange

Paperback | Juli 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heleen Oosterveld en haar man Rolf, waren ooit zo'n stel 'dat het allemaal fantastisch voor elkaar had.': nog geen veertig jaar, een eigen huis, een eigen bedrijf, dikke lease-auto en heel vaak lekker uit eten. Ontevreden of ongelukkig waren ze niet met dit leventje, dat gerust zo door had kunnen gaan tot aan het pensioen. Maar daar kwam iets tussen. Want van de ene op de andere dag besloten Rolf en Heleen dit gesettelde, vertrouwde leven op te geven en in te ruilen voor een onzeker bestaan als boer en boerin in Frankrijk. Dit levendige verslag vertelt het hoe en waarom van die drastische verandering, die het leven van Rolf en Heleen een totaal andere wending gaf. Het is het waargebeurde verhaal van de moeilijkheden en de twijfels, maar ook van het plezier wanneer een probleem overwonnen was. Het leren leven als zelfvoorzienende boer, de andere mentaliteit van de Fransen en vele grappige anekdotes. Dit boek is eerder uitgekomen als Leven als een boer in Frankrijk. Voor deze versie schreef Heleen twee nieuwe hoofdstukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Oosterveld, R. Oosterveld, P. de Lange
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789027476432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277

Beschrijving

Heleen Oosterveld en haar man Rolf, waren ooit zo'n stel 'dat het allemaal fantastisch voor elkaar had.': nog geen veertig jaar, een eigen huis, een eigen bedrijf, dikke lease-auto en heel vaak lekker uit eten. Ontevreden of ongelukkig waren ze niet met dit leventje, dat gerust zo door had kunnen gaan tot aan het pensioen. Maar daar kwam iets tussen. Want van de ene op de andere dag besloten Rolf en Heleen dit gesettelde, vertrouwde leven op te geven en in te ruilen voor een onzeker bestaan als boer en boerin in Frankrijk.

Dit levendige verslag vertelt het hoe en waarom van die drastische verandering, die het leven van Rolf en Heleen een totaal andere wending gaf. Het is het waargebeurde verhaal van de moeilijkheden en de twijfels, maar ook van het plezier wanneer een probleem overwonnen was. Het leren leven als zelfvoorzienende boer, de andere mentaliteit van de Fransen en vele grappige anekdotes.

Dit boek is eerder uitgekomen als Leven als een boer in Frankrijk. Voor deze versie schreef Heleen twee nieuwe hoofdstukken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Oosterveld, R. Oosterveld, P. de Lange
Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789027476432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277

Pak mee!