Leven zonder liefde (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Henny Thijssing-Boer

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Barrelds dochters Ditty en Mattie zijn opgegroeid tot knappe meiden. Hij is een trotse vader. Ditty en Mattie krijgen allebei verkering en het is Mattie die het eerste trouwt. Ditty verlooft zich met Riekel en ook zij lijkt een zonnige toekomst tegemoet te gaan. Maar het leven heeft weinig in petto voor de meisjes. Mattie overlijdt in het kraambed na de geboorte van een tweeling. Ditty besluit haar eigen geluk opzij te zetten om te zorgen voor de moederloze kinderen. Haar verloofde Riekel kiest dan voor een ander. Als Ditty’s zwager later hertrouwt, staat ze moederziel alleen… ‘Leven zonder liefde’ is het los te lezen vervolg op ‘Kaf tussen koren’. Henny Thijssing-Boer maakte de Zoeken naar de horizon-trilogie compleet met het derde deel, ‘Toen alles verloren leek’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538663
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
650280 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Barrelds dochters Ditty en Mattie zijn opgegroeid tot knappe meiden. Hij is een trotse vader. Ditty en Mattie krijgen allebei verkering en het is Mattie die het eerste trouwt. Ditty verlooft zich met Riekel en ook zij lijkt een zonnige toekomst tegemoet te gaan. Maar het leven heeft weinig in petto voor de meisjes. Mattie overlijdt in het kraambed na de geboorte van een tweeling. Ditty besluit haar eigen geluk opzij te zetten om te zorgen voor de moederloze kinderen. Haar verloofde Riekel kiest dan voor een ander. Als Ditty’s zwager later hertrouwt, staat ze moederziel alleen…

‘Leven zonder liefde’ is het los te lezen vervolg op ‘Kaf tussen koren’. Henny Thijssing-Boer maakte de Zoeken naar de horizon-trilogie compleet met het derde deel, ‘Toen alles verloren leek’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538663
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
650280 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig