Lied van ijs en vuur / 1 Spel der tronen (e-Book)

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

George R.R. Martin, Het Lied van IJs en Vuur 1 - Het spel der tronen Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn. Immers, de macht van de koning is tanende, zijn Hand is onder verdachte omstandigheden aan zijn eind gekomen, velen zijn uit op eigen gewin. Toch zijn er nog trouwe onderdanen. De Starks van Winterfell bijvoorbeeld, hard en onverzettelijk als hun bevroren domein. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, worden zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558063
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2012
Bestandsgrootte
2466351 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
838

Beschrijving

George R.R. Martin, Het Lied van IJs en Vuur 1 - Het spel der tronen

Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn.

Immers, de macht van de koning is tanende, zijn Hand is onder verdachte omstandigheden aan zijn eind gekomen, velen zijn uit op eigen gewin. Toch zijn er nog trouwe onderdanen. De Starks van Winterfell bijvoorbeeld, hard en onverzettelijk als hun bevroren domein.
Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, worden zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558063
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2012
Bestandsgrootte
2466351 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
838