Liefde in de lucht omnibus (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Petra Kruijt

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde in de lucht van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft. Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. En die zure collega Miranda heeft overal kritiek op tijdens Hannahs eerste vlucht naar Parijs. Zal Hannah het ooit onder de knie krijgen? Gelukkig zijn haar vriendinnen Myrthe en Cindy haar steun en toeverlaat en vliegt Myrthe een keertje mee naar feesteiland Ibiza. Andere bestemmingen die Hannah aandoet zijn Reykjavik en Barcelona. Het leven lacht haar toe – zal Hannah ook de liefde tegenkomen in de lucht? Liefde in de lucht is een aanstekelijke serie, waarvan de eerste vijf delen nu bijeen zijn gebracht. Laat je meevoeren met Hannah naar heerlijke reisbestemmingen. Perfect voor de lezers van Jill Mansell!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205357
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
716791 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Liefde in de lucht van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.

Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. En die zure collega Miranda heeft overal kritiek op tijdens Hannahs eerste vlucht naar Parijs. Zal Hannah het ooit onder de knie krijgen?

Gelukkig zijn haar vriendinnen Myrthe en Cindy haar steun en toeverlaat en vliegt Myrthe een keertje mee naar feesteiland Ibiza. Andere bestemmingen die Hannah aandoet zijn Reykjavik en Barcelona. Het leven lacht haar toe – zal Hannah ook de liefde tegenkomen in de lucht?

Liefde in de lucht is een aanstekelijke serie, waarvan de eerste vijf delen nu bijeen zijn gebracht. Laat je meevoeren met Hannah naar heerlijke reisbestemmingen. Perfect voor de lezers van Jill Mansell!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205357
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
716791 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175