Liefde moet groeien - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Gerda van Wageningen

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In haar dorp is Truuske Vermeulen de spil waarom het sociale werk draait. Ze heeft daar veel voldoening van, hoewel het ook heel erg moeilijk kan zijn.Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die meer voor haar gaat betekenen dan enig ander menselijk wezen, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen is gebonden. De natuurlijke drang om de stem van haar hart te volgen veroorzaakt een diep conflict in haar ziel.Maar als de problemen worden opgelost blijkt ze te zijn gerijpt tot een volwassen vrouw. Samen met Mark weet ze dan dwars door alle moeilijkheden heen een diep geluk te vinden.Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op ditmoment.Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

In haar dorp is Truuske Vermeulen de spil waarom het sociale werk draait. Ze heeft daar veel voldoening van, hoewel het ook heel erg moeilijk kan zijn.
Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die meer voor haar gaat betekenen dan enig ander menselijk wezen, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen is gebonden. De natuurlijke drang om de stem van haar hart te volgen veroorzaakt een diep conflict in haar ziel.
Maar als de problemen worden opgelost blijkt ze te zijn gerijpt tot een volwassen vrouw. Samen met Mark weet ze dan dwars door alle moeilijkheden heen een diep geluk te vinden.

Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op dit
moment.
Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Pak mee!