Liefde onder vuur - grote letter uitgave

Prijs € 26,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hetty Visser

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marjet de Vries leidt een rustig, bijna saai leventje tot ze Wouter, een wereldreiziger, ontmoet. Wouter is voor een korte periode in Nederland, om zijn nieuwe baan in Haïti en zijn verblijf daar voor te bereiden.Als tussen hen de vonk overslaat en een relatie ontstaat beschouwt ze dat aanvankelijk als iets tijdelijks. Maar al snel kan ze zich haar leven zonder Wouter niet meer voorstellen. Als hij haar vraagt met hem mee te gaan stemt ze in, zegt haar baan op en laat alles achter om met hem een nieuw leven te beginnen in het verre Haïti. Maar niets heeft haar voorbereid op de moeilijkheden die haar daar te wachten staan. Houdt hun prille relatie stand - of zijn ze toch te hard van stapel gelopen?Voor Hetty Visser in Wageningen kwam wonen reisde ze met haar echtgenoot naar verre landen, waaronder Haïti. Daar woonde ze gedurende de roerige tijd van de staatsgreep begin 1986. In deze periode speelt haar roman zich af.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Visser
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Beschrijving

Marjet de Vries leidt een rustig, bijna saai leventje tot ze Wouter, een wereldreiziger, ontmoet. Wouter is voor een korte periode in Nederland, om zijn nieuwe baan in Haïti en zijn verblijf daar voor te bereiden.
Als tussen hen de vonk overslaat en een relatie ontstaat beschouwt ze dat aanvankelijk als iets tijdelijks. Maar al snel kan ze zich haar leven zonder Wouter niet meer voorstellen. Als hij haar vraagt met hem mee te gaan stemt ze in, zegt haar baan op en laat alles achter om met hem een nieuw leven te beginnen in het verre Haïti. Maar niets heeft haar voorbereid op de moeilijkheden die haar daar te wachten staan. Houdt hun prille relatie stand - of zijn ze toch te hard van stapel gelopen?
Voor Hetty Visser in Wageningen kwam wonen reisde ze met haar echtgenoot naar verre landen, waaronder Haïti. Daar woonde ze gedurende de roerige tijd van de staatsgreep begin 1986. In deze periode speelt haar roman zich af.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Visser
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Pak mee!