Liefdesbloesem - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Gerda van Wageningen

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen is het erover eens dat Emma van Veere een flinke vrouw is, die moedig verder leeft als Thijs haar verlaat. Maar alle niet-geuite, opgekropte emoties zoeken zich na verloop van tijd krampachtig een weg naar buiten Emma krijgt last van straatvrees.Ze krijgt de moeilijkste periode van haar leven te verwerken, maar tegelijkertijd strekken zich zorgzame handen naar haar uit. Zo leert ze niet alleen een nieuwe dimensie kennen van de liefde tussen man en vrouw, maar bovendien een ander soort liefde, die tussen jezelf en andere mensen, waardoor het begrip liefde een veel breder perspectief krijgt en Emma haar kan ervaren als de grote, scheppende kracht waardoor alle leven wordt gedragen.Gerda van Wageningen bewijst met elke nieuwe roman haar groot talent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

Iedereen is het erover eens dat Emma van Veere een flinke vrouw is, die moedig verder leeft als Thijs haar verlaat. Maar alle niet-geuite, opgekropte emoties zoeken zich na verloop van tijd krampachtig een weg naar buiten Emma krijgt last van straatvrees.
Ze krijgt de moeilijkste periode van haar leven te verwerken, maar tegelijkertijd strekken zich zorgzame handen naar haar uit. Zo leert ze niet alleen een nieuwe dimensie kennen van de liefde tussen man en vrouw, maar bovendien een ander soort liefde, die tussen jezelf en andere mensen, waardoor het begrip liefde een veel breder perspectief krijgt en Emma haar kan ervaren als de grote, scheppende kracht waardoor alle leven wordt gedragen.
Gerda van Wageningen bewijst met elke nieuwe roman haar groot talent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Pak mee!