Lieveling in het gruwelhuis

mijn stiefvader

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mar van Heezik Meijer

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Auto-biografie - Dit boek beschrijft een zeer aangrijpend leven over een meisje, Joan. Ze woonde samen met haar ouders en haar jongere zusje Erica in het oosten van het land. Op vijfjarige leeftijd verloor Joan haar vader vanwege een ernstige ziekte. Vanaf die dag veranderde haar leven volkomen. De moeder van Joan hertrouwde waarna Joan op zeer jonge leeftijd hard moet werken. Daarnaast wordt zij slachtoffer van zware mishandelingen en incest. Samen met haar zusje Erica probeerde ze regelmatig te ontsnappen aan de gewelddadigheden. Ze hoopt, wanneer ze ouder wordt om aan de hel van hun jeugd te kunnen ontsnappen. Tijdens deze ellendige periode geeft ze zoveel mogelijk bescherming aan Erica die eveneens blootgesteld werd aan deze tirannie. Haar verantwoordelijkheid hierin ging zeer ver. Uiteindelijk sterft haar stiefvader op een afschuwelijke manier. Zijn vreselijke lijden, die Joan van dichtbij mee maakt geeft haar een zekere genoegdoening, waardoor ze zich enigszins bevrijd voelt. Vanaf dat moment is er ruimte voor haar om te ontdekken wie zij is, voordat ze als mens verder kan in het normale leven. Haar grote liefde steunt haar daarin zoveel hij kan. Een spannend, meeslepend boek die je meeneemt in allerlei emoties en je doet kruipen in de huid van de verschillende personages.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mar van Heezik Meijer
Uitgever
Boek-triomf
ISBN
9789081676601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Auto-biografie - Dit boek beschrijft een zeer aangrijpend leven over een meisje, Joan. Ze woonde samen met haar ouders en haar jongere zusje Erica in het oosten van het land. Op vijfjarige leeftijd verloor Joan haar vader vanwege een ernstige ziekte. Vanaf die dag veranderde haar leven volkomen. De moeder van Joan hertrouwde waarna Joan op zeer jonge leeftijd hard moet werken. Daarnaast wordt zij slachtoffer van zware mishandelingen en incest.

Samen met haar zusje Erica probeerde ze regelmatig te ontsnappen aan de gewelddadigheden. Ze hoopt, wanneer ze ouder wordt om aan de hel van hun jeugd te kunnen ontsnappen. Tijdens deze ellendige periode geeft ze zoveel mogelijk bescherming aan Erica die eveneens blootgesteld werd aan deze tirannie. Haar verantwoordelijkheid hierin ging zeer ver. Uiteindelijk sterft haar stiefvader op een afschuwelijke manier. Zijn vreselijke lijden, die Joan van dichtbij mee maakt geeft haar een zekere genoegdoening, waardoor ze zich enigszins bevrijd voelt.

Vanaf dat moment is er ruimte voor haar om te ontdekken wie zij is, voordat ze als mens verder kan in het normale leven. Haar grote liefde steunt haar daarin zoveel hij kan. Een spannend, meeslepend boek die je meeneemt in allerlei emoties en je doet kruipen in de huid van de verschillende personages.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mar van Heezik Meijer
Uitgever
Boek-triomf
ISBN
9789081676601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Pak mee!