Ligt u ook zo graag in het ziekenhuis

hilarische belevenissen in het ziekenhuis

Prijs € 9,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Frits van Hintum

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een hartpatiënt vertelt zijn ervaringen zoals hij die heeft beleefd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch en het UMC (Universiteit Medisch Centrum) te Utrecht. Auteur Frits van Hintum vindt het Jeroen Bosch ziekenhuis klantvriendelijk, zowel de artsen als het verplegend personeel. Door alle fusies en samensmelting van disciplines logistiek nog wankelend. Veel te luid giechelende verpleegsters, ook 's nachts. Meestal storend vond hij de hoge hakken parade van dokters assistentes met modieuze laarzen. 'De dames hoor je al van ver aankomen, door de gangen klinkt: "Klak, klik, klak, klik, daar kom ik...!'"Het UMC is een pitstop ziekenhuis, de patiënt gaat op de krik, vier nieuwe banden, laten zakken en verder met de race van het leven. Efficiënt en uiterst deskundig. Voor zo'n groot ziekenhuis een verbazend goede persoonlijke begeleiding.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frits van Hintum
Uitgever
Foxy Design
ISBN
9789081931915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Een hartpatiënt vertelt zijn ervaringen zoals hij die heeft beleefd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch en het UMC (Universiteit Medisch Centrum) te Utrecht. Auteur Frits van Hintum vindt het Jeroen Bosch ziekenhuis klantvriendelijk, zowel de artsen als het verplegend personeel. Door alle fusies en samensmelting van disciplines logistiek nog wankelend. Veel te luid giechelende verpleegsters, ook 's nachts. Meestal storend vond hij de hoge hakken parade van dokters assistentes met modieuze laarzen. 'De dames hoor je al van ver aankomen, door de gangen klinkt: "Klak, klik, klak, klik, daar kom ik...!'"

Het UMC is een pitstop ziekenhuis, de patiënt gaat op de krik, vier nieuwe banden, laten zakken en verder met de race van het leven. Efficiënt en uiterst deskundig. Voor zo'n groot ziekenhuis een verbazend goede
persoonlijke begeleiding.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frits van Hintum
Uitgever
Foxy Design
ISBN
9789081931915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Pak mee!