Lijfkreet

Prijs € 22,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

A. Krog

Paperback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze veelkantige, tweetalige bundel, met aangrijpende cycli en losse gedichten als 'Zeven menopauzale sonnetten', 'Manifest van een oma' en 'Liederen voor jou' dicht Krog over de ouder wordende vrouw. Ze bezingt haar onderwerp in een rijk arsenaal aan emoties, van ontgoocheling en woede tot berusting en milde zelfspot. Minutieus ontkleedt Krog het kwetsbare en gekwetste lichaam, en zoekt ze de contrasten op tussen binnen- en buitenwereld.Op bezwerende, soms geselende wijze bespeelt ze de registers van de taal - om de lezer achter te laten in het besef deelgenoot te zijn geweest van een werkelijk groots en meeslepend poëtisch avontuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Krog
Uitgever
Podium
ISBN
9789057592607
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

In deze veelkantige, tweetalige bundel, met aangrijpende cycli en losse gedichten als 'Zeven menopauzale sonnetten', 'Manifest van een oma' en 'Liederen voor jou' dicht Krog over de ouder wordende vrouw. Ze bezingt haar onderwerp in een rijk arsenaal aan emoties, van ontgoocheling en woede tot berusting en milde zelfspot. Minutieus ontkleedt Krog het kwetsbare en gekwetste lichaam, en zoekt ze de contrasten op tussen binnen- en buitenwereld.
Op bezwerende, soms geselende wijze bespeelt ze de registers van de taal - om de lezer achter te laten in het besef deelgenoot te zijn geweest van een werkelijk groots en meeslepend poëtisch avontuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Krog
Uitgever
Podium
ISBN
9789057592607
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176