Luchtbed verhalen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nadja van der Heide

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Het was een bericht met daarin een aanvraag voor een verblijf van twee nachten. Ik zocht direct op de website hoe ik de boeking kon accepteren en al gauw zag ik dat ik de groene 'acceptbutton' moest activeren. Meteen gierden de zenuwen door mijn keel. Ik las het profiel van mijn eerste gast aandachtig door. Er stond een foto bij met daarop een jonge, aantrekkelijke man met een uitdagendelachende blik."Zo begon het 'Airbnb' avontuur dat Nadja V. ertoe bracht haar ervaringen als host in deze verhalenbundel met het grote publiek te delen. Het boek geeft niet alleen een inzage in de 'Airbnb community', maar laat de lezer bij ieder verhaal genieten van de nieuwe ontmoetingen met de gasten en de reviews die de gasten haar toeschrijven. Ze beschrijft op een speelse en luchtige manier uiteenlopende karakters en culturen. De weergaloze digitale wereld van de website komt aan bod en het gedrag van de gasten dat haar zo opvalt, maken ieder verhaal uniek. Ze schetst deze periode van haar leven als eenzaam, vrolijk en bijzonder. Als 'Airbnb host' vindt ze de kracht om het uiteenvallen van haar gezin te verwerken en door te gaan met een nieuw leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nadja van der Heide
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

"Het was een bericht met daarin een aanvraag voor een verblijf van twee nachten. Ik zocht direct op de website hoe ik de boeking kon accepteren en al gauw zag ik dat ik de groene 'acceptbutton' moest activeren. Meteen gierden de zenuwen door mijn keel. Ik las het profiel van mijn eerste gast aandachtig door. Er stond een foto bij met daarop een jonge, aantrekkelijke man met een uitdagende
lachende blik."
Zo begon het 'Airbnb' avontuur dat Nadja V. ertoe bracht haar ervaringen als host in deze verhalenbundel met het grote publiek te delen. Het boek geeft niet alleen een inzage in de 'Airbnb community', maar laat de lezer bij ieder verhaal genieten van de nieuwe ontmoetingen met de gasten en de reviews die de gasten haar toeschrijven. Ze beschrijft op een speelse en luchtige manier uiteenlopende karakters en culturen. De weergaloze digitale wereld van de website komt aan bod en het gedrag van de gasten dat haar zo opvalt, maken ieder verhaal uniek. Ze schetst deze periode van haar leven als eenzaam, vrolijk en bijzonder. Als 'Airbnb host' vindt ze de kracht om het uiteenvallen van haar gezin te verwerken en door te gaan met een nieuw leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nadja van der Heide
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Pak mee!