Luchtvissers

roman

Prijs € 17,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Gerwin van der Werf

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joshua Loman reist per boot naar een afgelegen eiland in de Atlantische Oceaan. De veerdienst is opgeheven, de laatste bewoners worden geëvacueerd en hij denkt dat hij daar als enige bewoner zal achterblijven, maar vergist zich. Een oude vanger van papegaaiduikers, een dominee en een schaapherder met zijn jonge dochter Jo-Anne, hebben zich ook schuilgehouden. Ze zijn gebleven, ieder met zijn eigen reden, en zonder dat ze het van elkaar wisten. Joshua vecht tegen zijn hoofdpijn, en tegen het schuldgevoel dat hem kwelt na een auto-ongeluk waarbij zijn stiefzoon is omgekomen. Hij wil dat in afzondering doen, maar rust wordt hem niet gegund. Iedereen wil wat van hem en iedereen wantrouwt elkaar. Bovendien trekt het meisje Jo-Anne naar hem toe. Hij komt voor een dilemma te staan: moet hij Jo-Anne van het eiland zien te krijgen? Wordt hem een tweede kans geboden om te laten zien dat hij wel degelijk in staat is de zorg voor een kind te dragen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerwin van der Werf
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Joshua Loman reist per boot naar een afgelegen eiland in de Atlantische Oceaan. De veerdienst is opgeheven, de laatste bewoners worden geëvacueerd en hij denkt dat hij daar als enige bewoner zal achterblijven, maar vergist zich. Een oude vanger van papegaaiduikers, een dominee en een schaapherder met zijn jonge dochter Jo-Anne, hebben zich ook schuilgehouden. Ze zijn gebleven, ieder met zijn eigen reden, en zonder dat ze het van elkaar wisten.
Joshua vecht tegen zijn hoofdpijn, en tegen het schuldgevoel dat hem kwelt na een auto-ongeluk waarbij zijn stiefzoon is omgekomen. Hij wil dat in afzondering doen, maar rust wordt hem niet gegund. Iedereen wil wat van hem en iedereen wantrouwt elkaar. Bovendien trekt het meisje Jo-Anne naar hem toe. Hij komt voor een dilemma te staan: moet hij Jo-Anne van het eiland zien te krijgen? Wordt hem een tweede kans geboden om te laten zien dat hij wel degelijk in staat is de zorg voor een kind te dragen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerwin van der Werf
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!