Meisjes, moslims & motoren (e-Book)

2 vrouwen. 2 motoren. 9 moslimlanden. 30.000 kilometer.

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gaea Schoeters, Trui Hanoulle

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

LET OP: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met tablet functionaliteit ‘Met de motor naar Iran? Twee meisjes? Is dat niet gevaarlijk? Waarom nu juist daarnaartoe?’ Het korte antwoord: uit nieuwsgierigheid. Omdat Gaea Schoeters en Trui Hanoulle niet geloven dat moslimlanden gevaarlijker zijn dan andere. En omdat het een wilde meisjesdroom is: stoer, avontuurlijk en een tikje nostalgisch. Dus vertrekken ze, oostwaarts, op zoek naar een ongerepte wereld, waar de tijd trager verloopt. Onderweg volgen ze het spoor van twee Zwitserse schrijfsters, Annemarie Schwarzenbach en Ella Maillart, die in 1939 samen naar Afghanistan reden.Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto’s, Schoeters met woorden. De een als ervaren motor- en wereldreiziger, de ander met het ongeremde enthousiasme van een first-timer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gaea Schoeters, Trui Hanoulle
Uitgever
Querido Fosfor
ISBN
9789021409610
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
340512187 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Beschrijving

LET OP: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met tablet functionaliteit ‘Met de motor naar Iran? Twee meisjes? Is dat niet gevaarlijk? Waarom nu juist daarnaartoe?’ Het korte antwoord: uit nieuwsgierigheid. Omdat Gaea Schoeters en Trui Hanoulle niet geloven dat moslimlanden gevaarlijker zijn dan andere. En omdat het een wilde meisjesdroom is: stoer, avontuurlijk en een tikje nostalgisch. Dus vertrekken ze, oostwaarts, op zoek naar een ongerepte wereld, waar de tijd trager verloopt. Onderweg volgen ze het spoor van twee Zwitserse schrijfsters, Annemarie Schwarzenbach en Ella Maillart, die in 1939 samen naar Afghanistan reden.
Meisjes, moslims & motoren is het verhaal van een lange reis door het Midden-Oosten, van het slingerende pad naar het onbekende dat zich eindeloos voor de wielen uitstrekt. De motorvrouwen doen ieder op hun eigen manier verslag van deze unieke reis: Hanoulle met foto’s, Schoeters met woorden. De een als ervaren motor- en wereldreiziger, de ander met het ongeremde enthousiasme van een first-timer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gaea Schoeters, Trui Hanoulle
Uitgever
Querido Fosfor
ISBN
9789021409610
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
340512187 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284