Meisterstuck

het verhaal van een leven

Prijs € 18,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

Frank Heine

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rick van Driel schrijft na zijn pensionering een levensboek aan de hand van dagboekaantekeningen en herinneringen. Tegelijk houdt hem sterk bezig wat zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela van twee jaar geleden nu eigenlijk met hem heeft gedaan. Hij besluit om met een vriend op een motorfiets met zijspan de hele route nog eens over te doen. Het is op deze reis dat inzicht ontstaat in de beperkingen en misvattingen die zijn leven tot dan hebben beheerst. Een pijnlijk proces dat je iedereen zou gunnen.Frank Heine (1945) leefde een kunstcarrière lang in muziek, theater en taal. Hij schrijft gedichten en korte verhalen. 'Meisterstück' is zijn eerste roman. Nauwelijks autobiografisch zegt hij zelf, maar de lezer zal denken beter te weten. In een milde, soms licht ironische verteltrant en in een rijk cultureel decor vertelt dit boek het verhaal van een mensenleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Heine
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085709299
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Rick van Driel schrijft na zijn pensionering een levensboek aan de hand van dagboekaantekeningen en herinneringen. Tegelijk houdt hem sterk bezig wat zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela van twee jaar geleden nu eigenlijk met hem heeft gedaan. Hij besluit om met een vriend op een motorfiets met zijspan de hele route nog eens over te doen. Het is op deze reis dat inzicht ontstaat in de beperkingen en misvattingen die zijn leven tot dan hebben beheerst.
Een pijnlijk proces dat je iedereen zou gunnen.


Frank Heine (1945) leefde een kunstcarrière lang in muziek, theater en taal. Hij schrijft gedichten en korte verhalen. 'Meisterstück' is zijn eerste roman. Nauwelijks autobiografisch zegt hij zelf, maar de lezer zal denken beter te weten. In een milde, soms licht ironische verteltrant en in een rijk cultureel decor vertelt dit boek het verhaal van een mensenleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Heine
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085709299
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220