Melodie van een eiland

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Jaap Kooistra

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een verrassend debuut, deze creatieve compositie van proza, poëzie en muziek. Het boek leest als het script van een meeslepende sensuele film, ondersteund door romantische muziek, de hitsingle 'Liefde aan Zee' gecomponeerd door de hoofdpersoon, Vera.Het verhaal beschrijft op schilderachtige wijze de zinderende zomer van Vera, haar blinde zoon Robby, haar man Wessel, leraar aan een basisschool op Terschelling en diens vriendengroep: Sven, de beroepszeiler, Jurre, de kunstschilder, Alex, handelsman.Het boek schetst hun spannende avonturen en relaties op Curaçao, Terschelling, de Friese meren en in Amsterdam.Vera wordt door Sven - hij moet een zeiljacht prepareren voor de overtocht naar Nederland - en diens opdrachtgever uitgenodigd voor een vakantie op Curaçao. De toegewijde en evenredige Vera, de rots in de branding van haar gezin, raakt verstrikt in een web van dreigementen en intriges. Tijdens een Caribisch dansfeest ervaart zij heftige gevoelens voor een artiest. Lugubere vondsten, meedogenloze mensen, een escalerende liefdesrelatie zijn slechts enkele ingrediënten van een gepassioneerd verhaal. De verrassende apotheose van deze aansprekende roman speelt zich af op Terschelling.Humor, sport, informatieve natuurbeschrijvingen, een filosofische inslag zijn eveneens kenmerken van deze pageturner met een adembenemend tempo.Vera`s song: Liefde aan ZeeHet stormt in mijn hart en het golft in mijn bloedJa jouw liefde de branding, jouw ogen eb en vloed.Het trilt in mijn lijf en het suist in mijn hoofdWant je lacht als het zonlicht, je stem die mij belooft...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap Kooistra
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089545749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Beschrijving

Een verrassend debuut, deze creatieve compositie van proza, poëzie en muziek.
Het boek leest als het script van een meeslepende sensuele film, ondersteund door romantische muziek, de hitsingle 'Liefde aan Zee' gecomponeerd door de hoofdpersoon, Vera.
Het verhaal beschrijft op schilderachtige wijze de zinderende zomer van Vera, haar blinde zoon Robby, haar man Wessel, leraar aan een basisschool op Terschelling en diens vriendengroep: Sven, de beroepszeiler, Jurre, de kunstschilder, Alex, handelsman.
Het boek schetst hun spannende avonturen en relaties op Curaçao, Terschelling, de Friese meren en in Amsterdam.
Vera wordt door Sven - hij moet een zeiljacht prepareren voor de overtocht naar Nederland - en diens opdrachtgever uitgenodigd voor een vakantie op Curaçao. De toegewijde en evenredige Vera, de rots in de branding van haar gezin, raakt verstrikt in een web van dreigementen en intriges. Tijdens een Caribisch dansfeest ervaart zij heftige gevoelens voor een artiest.
Lugubere vondsten, meedogenloze mensen, een escalerende liefdesrelatie zijn slechts enkele ingrediënten van een gepassioneerd verhaal.
De verrassende apotheose van deze aansprekende roman speelt zich af op Terschelling.
Humor, sport, informatieve natuurbeschrijvingen, een filosofische inslag zijn eveneens kenmerken van deze pageturner met een adembenemend tempo.

Vera`s song: Liefde aan Zee

Het stormt in mijn hart en het golft in mijn bloed
Ja jouw liefde de branding, jouw ogen eb en vloed.
Het trilt in mijn lijf en het suist in mijn hoofd
Want je lacht als het zonlicht, je stem die mij belooft...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap Kooistra
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089545749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Pak mee!