Memoires van een biograaf (e-Book)

In de voetsporen van Jan Wolkers

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Onno Blom

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Bij het werken aan de opdracht van zijn leven – het schrijven van de biografie van Jan Wolkers – hield Onno Blom meer dan tien jaar lang notities bij van zijn ontdekkingen, ontmoetingen en overdenkingen. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte. Op basis van die notities schreef Blom zijn Memoires van een biograaf, waaruit blijkt hoe zijn bestaan noodgedwongen, zij het niet per se à contrecoeur, verweven raakte met dat van zijn held. Tot in zijn dromen toe. Dit is een autobiografie van een biograaf. Een eerlijke, intieme, sprankelende en geestige kroniek van intense toewijding en met gevoel voor het menselijk tekort.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Onno Blom
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029524636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
3933444 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bij het werken aan de opdracht van zijn leven – het schrijven van de biografie van Jan Wolkers – hield Onno Blom meer dan tien jaar lang notities bij van zijn ontdekkingen, ontmoetingen en overdenkingen. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte.
Op basis van die notities schreef Blom zijn Memoires van een biograaf, waaruit blijkt hoe zijn bestaan noodgedwongen, zij het niet per se à contrecoeur, verweven raakte met dat van zijn held. Tot in zijn dromen toe.
Dit is een autobiografie van een biograaf. Een eerlijke, intieme, sprankelende en geestige kroniek van intense toewijding en met gevoel voor het menselijk tekort.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Onno Blom
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029524636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2018
Bestandsgrootte
3933444 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig