Mijn beeld van jou (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Susan van Eyck

EPUB met digitaal watermerk | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Susan van Eyck debuteert met ‘Mijn beeld van jou’ een feelgoodroman voor de fans van Jojo Moyes, John Green en Chantal van Gastel. Emma is begin dertig en lijkt alles voor elkaar te hebben – al jaren dezelfde vriend, haar carrière uitgestippeld – tot ze Boris tegen het lijf loopt. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt. Maar net als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen. Waarom wil Boris niet dat Emma voor hem kiest? En kan Emma nog terug naar haar veilige leventje, of gaat ze op zoek naar antwoorden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan van Eyck
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026143793
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
606159 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Susan van Eyck debuteert met ‘Mijn beeld van jou’ een feelgoodroman voor de fans van Jojo Moyes, John Green en Chantal van Gastel.

Emma is begin dertig en lijkt alles voor elkaar te hebben – al jaren dezelfde vriend, haar carrière uitgestippeld – tot ze Boris tegen het lijf loopt. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt. Maar net als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen. Waarom wil Boris niet dat Emma voor hem kiest? En kan Emma nog terug naar haar veilige leventje, of gaat ze op zoek naar antwoorden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan van Eyck
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026143793
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
606159 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig