Mijn keuken in Berlijn

Prijs € 10,00

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Luisa Weiss

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het heerlijke waargebeurde verhaal van The Wednesday Chef! Luisa Weiss, auteur van het succesvolle blog The Wednesday Chef, had een prachtige baan en was verloofd met een knappe New Yorker. Toch voelde ze zich niet thuis in haar leven, iets wat haar al dwarszat sinds ze als jong meisje heen en weer pendelde tussen het Berlijn van haar Italiaanse moeder en het Boston van haar Amerikaanse vader. Aan de hand van talloze heerlijke recepten doet Weiss verslag van hoe ze ooit op zoek ging naar haar thuis – en dat vond in haar keuken in Berlijn. Luisa Weiss is kookboekenredacteur en de auteur van het zeer succesvolle blog The Wednesday Chef, waarin ze verslag deed van haar leven in New York en de recepten die ze er klaarmaakte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luisa Weiss
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000335756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Het heerlijke waargebeurde verhaal van The Wednesday Chef!

Luisa Weiss, auteur van het succesvolle blog The Wednesday Chef, had een prachtige baan en was verloofd met een knappe New Yorker. Toch voelde ze zich niet thuis in haar leven, iets wat haar al dwarszat sinds ze als jong meisje heen en weer pendelde tussen het Berlijn van haar Italiaanse moeder en het Boston van haar Amerikaanse vader. Aan de hand van talloze heerlijke recepten doet Weiss verslag van hoe ze ooit op zoek ging naar haar thuis – en dat vond in haar keuken in Berlijn.

Luisa Weiss is kookboekenredacteur en de auteur van het zeer succesvolle blog The Wednesday Chef, waarin ze verslag deed van haar leven in New York en de recepten die ze er klaarmaakte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luisa Weiss
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000335756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Pak mee!