Mijn lief op Coney Island (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Billy O'Callaghan

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Een indringende roman over het verstrijken van de tijd. De personages zullen je lang bijblijven.’ – The Guardian In Mijn lief op Coney Island vertelt Billy O’Callaghan over de affaire van Michael en Caitlin. Op een koude winterdag ontmoeten ze elkaar op Coney Island, zoals ze al een kwarteeuw eens per maand doen. Coney Island is hun geheime toevluchtsoord, de ontmoetingsplek voor hun rendez-vous. Nu, midden in een sneeuwstorm, voelt dit verlaten en vervallen recreatieoord als het einde van de wereld. Vandaag bevinden hun levens zich op een kantelpunt. De echtgenote van Michael heeft kanker en de man van Caitlin heeft net een promotie gekregen. Na bijna vijfentwintig jaar heimelijk te hebben doorgebracht staan beiden op het punt de beslissing van hun leven te nemen. Een gevoelige en intense roman over liefde en intimiteit – Mijn lief op Coney Island onthult binnen een vertelde tijd van enkele uren een geschiedenis van twee hevig verliefde mensen, die elkaar zo weinig zien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Billy O'Callaghan
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344701
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
3143520 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Een indringende roman over het verstrijken van de tijd. De personages zullen je lang bijblijven.’ – The Guardian

In Mijn lief op Coney Island vertelt Billy O’Callaghan over de affaire van Michael en Caitlin. Op een koude winterdag ontmoeten ze elkaar op Coney Island, zoals ze al een kwarteeuw eens per maand doen. Coney Island is hun geheime toevluchtsoord, de ontmoetingsplek voor hun rendez-vous. Nu, midden in een sneeuwstorm, voelt dit verlaten en vervallen recreatieoord als het einde van de wereld. Vandaag bevinden hun levens zich op een kantelpunt. De echtgenote van Michael heeft kanker en de man van Caitlin heeft net een promotie gekregen. Na bijna vijfentwintig jaar heimelijk te hebben doorgebracht staan beiden op het punt de beslissing van hun leven te nemen.

Een gevoelige en intense roman over liefde en intimiteit – Mijn lief op Coney Island onthult binnen een vertelde tijd van enkele uren een geschiedenis van twee hevig verliefde mensen, die elkaar zo weinig zien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Billy O'Callaghan
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344701
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
3143520 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig