Mijn vlucht voor liefde

Prijs € 17,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Sylvia Duijm

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Sylvia Duijm is niet geboren als Master of Passion, ze is dat geworden door opleidingen, interesses en levenservaring met elkaar te verbinden.' Openhartig vertelt Sylvia Duijm over haar zoektocht naar erkenning, liefde en vriendschappen. Als dochter uit een expat-gezin is ze tot haar zevende levensjaar zeven keer verhuisd en woonde in vier verschillende werelddelen. Het instabiele huwelijk van haar ouders, haar temperament, de regels die bij de diverse omgevingen hoorden en ook de schoolwisselingen leidden tot nergens bij horen. Uiteindelijk ook niet meer bij haarzelf! Op het kruispunt van leven of dood, is ze de strijd aangegaan om de liefde en erkenning bij zichzelf terug te vinden. Krachtig, dan weer ontroerend en met humor geschreven. Sylvia Duijm wil met dit boek en haar werk (www.sylviaduijm.nl) anderen de moed en het inzicht geven dat verandering voor iedereen mogelijk is.Daarnaast is het een tijdsdocument over het leven van een expat-kind in de jaren '50 in de tropen en het leven op een kostschool/internaat in de jaren '60-'70 van de vorige eeuw. Naast de allerbelangrijkste liefde, blijken ook de 3 R's: Rust, Reinheid en Regelmaat, essentiëel. Ook voor de 21ste eeuw!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Duijm
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534620
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

'Sylvia Duijm is niet geboren als Master of Passion, ze is dat geworden door opleidingen, interesses en levenservaring met elkaar te verbinden.' Openhartig vertelt Sylvia Duijm over haar zoektocht naar erkenning, liefde en vriendschappen. Als dochter uit een expat-gezin is ze tot haar zevende levensjaar zeven keer verhuisd en woonde in vier verschillende werelddelen. Het instabiele huwelijk van haar ouders, haar temperament, de regels die bij de diverse omgevingen hoorden en ook de schoolwisselingen leidden tot nergens bij horen. Uiteindelijk ook niet meer bij haarzelf! Op het kruispunt van leven of dood, is ze de strijd aangegaan om de liefde en erkenning bij zichzelf terug te vinden. Krachtig, dan weer ontroerend en met humor geschreven. Sylvia Duijm wil met dit boek en haar werk (www.sylviaduijm.nl) anderen de moed en het inzicht geven dat verandering voor iedereen mogelijk is.

Daarnaast is het een tijdsdocument over het leven van een expat-kind in de jaren '50 in de tropen en het leven op een kostschool/internaat in de jaren '60-'70 van de vorige eeuw. Naast de allerbelangrijkste liefde, blijken ook de 3 R's: Rust, Reinheid en Regelmaat, essentiëel. Ook voor de 21ste eeuw!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Duijm
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534620
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Pak mee!