Misdaadkoning (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Val McDermid

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De korte thriller Misdaadkoning van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre. Op een strand in Suffolk spoelt een lichaam aan. Onmiskenbaar het lijk van de misdaadkoning Jack Farrell, die blijkbaar zelfmoord heeft gepleegd na de dood van zijn dochter. Maar vreemd genoeg worden daarna Jack Farrells vijanden een voor een om zeep gebracht. Rechercheur Andy Martin bijt zich vast in de zaak. De Schotse bestsellerauteurVal McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder Misdaadkoning. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre. `Ze behoort tot de absolute top van het hedendaagse misdaadgenre.’ Crimezone.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571666
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
2914486 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
81

Beschrijving

De korte thriller Misdaadkoning van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre.

Op een strand in Suffolk spoelt een lichaam aan. Onmiskenbaar het lijk van de misdaadkoning Jack Farrell, die blijkbaar zelfmoord heeft gepleegd na de dood van zijn dochter.
Maar vreemd genoeg worden daarna Jack Farrells vijanden een voor een om zeep gebracht. Rechercheur Andy Martin bijt zich vast in de zaak.

De Schotse bestsellerauteurVal McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder Misdaadkoning. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

`Ze behoort tot de absolute top van het hedendaagse misdaadgenre.’ Crimezone.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571666
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
2914486 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
81