Mooie leugens (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lisa Unger

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je hele leven opeens een leugen blijkt… Was Ridley Jones tien minuten later opgestaan en had ze de metro genomen in plaats van de taxi, dan was haar leven misschien niet op z’n kop komen te staan door dat ene, allesbepalende moment dat het startschot vormt van een bizarre aaneenschakeling van gebeurtenissen. Een mysterieus pakketje maakt duidelijk dat haar hele leven een grote illusie blijkt te zijn. Al haar zekerheden zijn in een klap weggevaagd en Ridley weet niet wie ze nog kan vertrouwen. Koortsachtig gaat ze op zoek naar antwoorden, waarbij ze gedwongen wordt om alles wat ze ooit over zichzelf dacht te weten in twijfel te trekken. Iedereen lijkt iets te verbergen te hebben – of ligt het aan haar? Met Mooie leugens schreef Lisa Unger een sexy literaire thriller die je de adem beneemt. Een pageturner pur sang met een van de meest verfrissende heldinnen sinds jaren. ‘Spannend, sexy, subtiel… De beste nagelbijter die ik in tijden heb gelezen.’ – Lee Child #mooieleugens

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Unger
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971361
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1084012 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
405

Beschrijving

Als je hele leven opeens een leugen blijkt…

Was Ridley Jones tien minuten later opgestaan en had ze de metro genomen in plaats van de taxi, dan was haar leven misschien niet op z’n kop komen te staan door dat ene, allesbepalende moment dat het startschot vormt van een bizarre aaneenschakeling van gebeurtenissen. Een mysterieus pakketje maakt duidelijk dat haar hele leven een grote illusie blijkt te zijn. Al haar zekerheden zijn in een klap weggevaagd en Ridley weet niet wie ze nog kan vertrouwen.
Koortsachtig gaat ze op zoek naar antwoorden, waarbij ze gedwongen wordt om alles wat ze ooit over zichzelf dacht te weten in twijfel te trekken. Iedereen lijkt iets te verbergen te hebben – of ligt het aan haar?
Met Mooie leugens schreef Lisa Unger een sexy literaire thriller die je de adem beneemt. Een pageturner pur sang met een van de meest verfrissende heldinnen sinds jaren.

‘Spannend, sexy, subtiel… De beste nagelbijter die ik in tijden heb gelezen.’ – Lee Child

#mooieleugens

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Unger
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971361
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1084012 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
405