Moord

Prijs € 10,00

Uitverkocht

R. Soetewey

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rudy Soetewey MoordIn een doordeweekse buitenwijk van een provinciestad wordt het lijkje gevonden van een baby. Bernard, gehuwd en vader van een zoon, reageert ontzet, zoals de andere wijkbewoners. Wanneer een onmiddellijke oplossing uitblijft, begint hij net als de buren zelf naar verdachten te zoeken. Die zijn er overigens genoeg: een ingeweken Nederlander met een veel jongere vrouw, de depressieve moeder van het slachtoffertje, bohémiens met een voorliefde voor digitale fotografie, een oude stokebrand die net nu halsoverkop een nieuwe pc koopt… Wanneer Bernard toevalling een spoor ontdekt, kantelt het leven van deze goedmenende man haast onmerkbaar, het verandert in een nachtmerrie die hem confronteert met zichzelf en zijn gekoesterde principes.Als je roert in water, kunnen er draaikolken ontstaan…Rudy Soetewey (1955) publiceerde eerder 4 boeken en 7 toneelstukken. Voor zijn roman ‘Inbraak’ werd hij genomineerd voor de Hercules Poirotprijs 2001, de Schaduwprijs 2002 en de Gouden Strop 2002.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Soetewey
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789075212730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213

Beschrijving

Rudy Soetewey Moord
In een doordeweekse buitenwijk van een provinciestad wordt het lijkje gevonden van een baby. Bernard, gehuwd en vader van een zoon, reageert ontzet, zoals de andere wijkbewoners. Wanneer een onmiddellijke oplossing uitblijft, begint hij net als de buren zelf naar verdachten te zoeken. Die zijn er overigens genoeg: een ingeweken Nederlander met een veel jongere vrouw, de depressieve moeder van het slachtoffertje, bohémiens met een voorliefde voor digitale fotografie, een oude stokebrand die net nu halsoverkop een nieuwe pc koopt… Wanneer Bernard toevalling een spoor ontdekt, kantelt het leven van deze goedmenende man haast onmerkbaar, het verandert in een nachtmerrie die hem confronteert met zichzelf en zijn gekoesterde principes.
Als je roert in water, kunnen er draaikolken ontstaan…
Rudy Soetewey (1955) publiceerde eerder 4 boeken en 7 toneelstukken. Voor zijn roman ‘Inbraak’ werd hij genomineerd voor de Hercules Poirotprijs 2001, de Schaduwprijs 2002 en de Gouden Strop 2002.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Soetewey
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789075212730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213

Pak mee!