Moord is kinderspel (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Agatha Christie

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de reeks Klassieke EversellersAgatha Christie (1890-1976) was een Britse schrijfster die uitgroeide tot een van de succesvolste auteurs aller tijden. Ze staat in het Guinness Book of World Records als bestverkopende schrijver ooit met grofweg twee miljard verkochte boeken. Haar bijnaam 'Koningin van de misdaadromans' heeft ze te danken aan haar ingenieuze verhalen vol misleiding, spanning en plotwendingen.Als politie-inspecteur Luke Fitzwilliam na jaren terugkeert naar Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die hem vertelt op weg te zijn naar Scotland Yard. Ze heeft het vermoeden dat er in haar dorp een massamoordenaar bezig is en heeft al een idee wie het volgende slachtoffer zal zijn. De volgende dag leest Luke in de krant dat de bewuste dame verongelukt is en dat ook het verwachte slachtoffer overleden blijkt te zijn. Nieuwsgierig geworden door de overlijdensberichten, stelt hij een onderzoek innaar de mysterieuze sterfgevallen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789048832866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
476189 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

In de reeks Klassieke Eversellers

Agatha Christie (1890-1976) was een Britse schrijfster die uitgroeide tot een van de succesvolste auteurs aller tijden. Ze staat in het Guinness Book of World Records als bestverkopende schrijver ooit met grofweg twee miljard verkochte boeken. Haar bijnaam 'Koningin van de misdaadromans' heeft ze te danken aan haar ingenieuze verhalen vol misleiding, spanning en plotwendingen.

Als politie-inspecteur Luke Fitzwilliam na jaren terugkeert naar Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die hem vertelt op weg te zijn naar Scotland Yard. Ze heeft het vermoeden dat er in haar dorp een massamoordenaar bezig is en heeft al een idee wie het volgende slachtoffer zal zijn. De volgende dag leest Luke in de krant dat de bewuste dame verongelukt is en dat ook het verwachte slachtoffer overleden blijkt te zijn. Nieuwsgierig geworden door de overlijdensberichten, stelt hij een onderzoek innaar de mysterieuze sterfgevallen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789048832866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
476189 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187