Moord op de hasjkoning

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Joost Visbeen

Paperback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de parkeerplaats aan de Reeuwijkse Plassen wordt in de laadruimte van een bestelauto het levenloze lichaam van Willem van der Streek gevonden. De man blijkt door middel van een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Hij dreef in de binnenstad van Gouda een pension voor Marokkanen en had zich in het verleden bezig gehouden met de invoer van partijen hasjies. De rechercheur Rus van Sint Annaland en zijn jonge assistente Elza de la Fontaine staan voor de bijna onmogelijke taak om de dader(s) van dit bizarre misdrijf te ontmaskeren. Een realistische en pakkende politieroman die goeddeels op de praktijk is gebaseerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joost Visbeen
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048410897
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op de parkeerplaats aan de Reeuwijkse Plassen wordt in de laadruimte van een bestelauto het levenloze lichaam van Willem van der Streek gevonden. De man blijkt door middel van een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Hij dreef in de binnenstad van Gouda een pension voor Marokkanen en had zich in het verleden bezig gehouden met de invoer van partijen hasjies.
De rechercheur Rus van Sint Annaland en zijn jonge assistente Elza de la Fontaine staan voor de bijna onmogelijke taak om de dader(s) van dit bizarre misdrijf te ontmaskeren.
Een realistische en pakkende politieroman die goeddeels op de praktijk is gebaseerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joost Visbeen
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048410897
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig